AK PARTİ MALTEPE KADIN KOLLARI YERLİ MALI KERMESİ YAPTI

KADIN 15.12.2019 - 07:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1701+ kez okundu.
 

AK PARTİ MALTEPE KADIN KOLLARI YERLİ MALI KERMESİ YAPTI

AK PARTİ MALTEPE KADIN KOLLARI YERLİ MALI KERMESİ YAPTI   Kadınların evde yaptıkları ürünler kermeste tanıtıldı AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla kadın girişimcilerin ürettiği yerli malları sergileyerek, kadınların ekonomiye kısa sürede olsa destek vermeleri için kermes düzenledi.   AK Parti Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” etkinliği kapsamında kermes açıldı.   Maltepe Atatürk caddesi,Atatürk  Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Engelliler Komisyonu Başkanı Vedat Erten, AK Parti Maltepe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, partililer ile girişimci kadınlar katıldı. AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit yaptığı açıklamada Kadın  Kolları Başkanlığı tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı etkinlik düzenlendiğini ifade etti. Sevim Çelik Koçyiğit “Bizler, “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” Maltepe’de kadınlara stant açarak, ekonomiye kısa bir sürede olsa destek vermelerini sağladıklarını kaydeden , Sevim Çelik Koçyiğit “Bizler, “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” düsturundan hareket ederek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik.Maltepe'de yerli malı haftası nedeniyle kadınların kendi imkanlarıyla yaptıkları ürünleri tanıtmak için bu kermesle, pazar oluşturmaya çalıştık. Bu şekilde kadınlarımız bir birileriyle cesarete alarak en azın da iş hayatına katılırlar ve ev ekonomilerine az yada çok da olsa faydası olur. Bunu teşvik etme manasında bir küçük emeğimiz de varsa, bizim için çok bir değer olduğuna inanıyorum.  Üreten, büyüyen, milli değerleriyle yarınlarda daha emin adımlarla yürüyen bir Türkiye yolunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nın toplumdaki farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.   AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Engelliler Komisyonu Başkanı Vedat Erten , kadınlara hayırlı kazançlar dileyerek, düzenlenen kermesi gezdi

AK PARTİ MALTEPE KADIN KOLLARI YERLİ MALI KERMESİ YAPTI

 

Kadınların evde yaptıkları ürünler kermeste tanıtıldı

AK Parti Maltepe İlçe Kadın Kolları tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla kadın girişimcilerin ürettiği yerli malları sergileyerek, kadınların ekonomiye kısa sürede olsa destek vermeleri için kermes düzenledi.

 

AK Parti Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında 81 ilde eş zamanlı olarak düzenlediği “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” etkinliği kapsamında kermes açıldı.

 

Maltepe Atatürk caddesi,Atatürk  Meydanı’nda düzenlenen kermesin açılışına AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Engelliler Komisyonu Başkanı Vedat Erten, AK Parti Maltepe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, partililer ile girişimci kadınlar katıldı.

AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit yaptığı açıklamada Kadın  Kolları Başkanlığı tarafından Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı etkinlik düzenlendiğini ifade etti.

Sevim Çelik Koçyiğit “Bizler, “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir”

Maltepe’de kadınlara stant açarak, ekonomiye kısa bir sürede olsa destek vermelerini sağladıklarını kaydeden , Sevim Çelik Koçyiğit “Bizler, “Ak kadınlar yerli üretir, milli tüketir, ekonomiye destek verir” düsturundan hareket ederek böyle bir çalışma yapmaya karar verdik.Maltepe'de yerli malı haftası nedeniyle kadınların kendi imkanlarıyla yaptıkları ürünleri tanıtmak için bu kermesle, pazar oluşturmaya çalıştık. Bu şekilde kadınlarımız bir birileriyle cesarete alarak en azın da iş hayatına katılırlar ve ev ekonomilerine az yada çok da olsa faydası olur. Bunu teşvik etme manasında bir küçük emeğimiz de varsa, bizim için çok bir değer olduğuna inanıyorum.  Üreten, büyüyen, milli değerleriyle yarınlarda daha emin adımlarla yürüyen bir Türkiye yolunda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası’nın toplumdaki farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

AK Parti Maltepe İlçe  Başkanı Mehmet Erikci, AK Parti Maltepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Maltepe Engelliler Komisyonu Başkanı Vedat Erten , kadınlara hayırlı kazançlar dileyerek, düzenlenen kermesi gezdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.