ALİ RIZA NASIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ  

MAHALLELERİMİZ 06.10.2020 - 00:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2066+ kez okundu.
 

ALİ RIZA NASIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ  

ALİ RIZA NASIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ         MAKTEKSER Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ardahan Derneği İstanbul Başkanı  Ali Rıza NASIROĞLU'nun annesi  Yeter NASIROĞLU  hakkın rahmetine kavuştu.      Merhume Yeter NASIROĞLU , 06.Ekim Salı  günü ikindi namazını müteakip Gebze Kirazpınar mahallesi Emlak konutları 1.ve 2.etap mescidinde kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığı defnedilecektir.   Katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak merhume Yeter NASIROĞLU’na Allah’tan rahmet, kederli NASIROĞLU  ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.      
ALİ RIZA NASIROĞLU AİLESİNİN ACI GÜNÜ  
 
 
  MAKTEKSER Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Ardahan Derneği İstanbul Başkanı  Ali Rıza NASIROĞLU'nun annesi  Yeter NASIROĞLU  hakkın rahmetine kavuştu.  
 
 Merhume Yeter NASIROĞLU , 06.Ekim Salı  günü ikindi namazını müteakip Gebze Kirazpınar mahallesi Emlak konutları 1.ve 2.etap mescidinde kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığı defnedilecektir.
 
Katilimcimaltepe.com.tr ailesi olarak merhume Yeter NASIROĞLU’na Allah’tan rahmet, kederli NASIROĞLU  ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.
 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.