Bakan açıkladı;At yarışları ertelendi

SPOR 20.03.2020 - 14:13, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1498+ kez okundu.
 

Bakan açıkladı;At yarışları ertelendi

 Bakan açıkladı;At yarışları ertelendi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs tedbirleri nedeniyle at yarışlarının ertelendiğini açıkladı Koronavirüs salgını; futbol, basketbol ve voleybol maçlarının ardından at yarışlarını da etkiledi. Bugün bir açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yarışların ileri bir tarihe etlelendiğini duyurdu. Pakdemirli, "At yarışlarını erteledik. Minimumda bu hareketlerin olmasını istedik. Bu yüzden erteledik. Şu anda herhangi bir tarihle ilgili karar almadık. Koronavirüs seyrine göre alma düşüncemiz var" ifadelerini kullandı. VATANDAŞLAR, KAHVEHANELER KAPATILINCA GANYAN BAYİLERİNE GİDİYORDU Virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanlığı, insanların kalabalık ortamlarda bulunmaması için geçtiğimiz günlerde kahvehaneleri kapatmıştı. Vatandaşlar, alınan bu kararın ardından ganyan bayilerine akın edince, at yarışları da askıya alındı.  

 Bakan açıkladı;At yarışları ertelendi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs tedbirleri nedeniyle at yarışlarının ertelendiğini açıkladı

Koronavirüs salgını; futbol, basketbol ve voleybol maçlarının ardından at yarışlarını da etkiledi.

Bugün bir açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, yarışların ileri bir tarihe etlelendiğini duyurdu.

Pakdemirli, "At yarışlarını erteledik. Minimumda bu hareketlerin olmasını istedik. Bu yüzden erteledik. Şu anda herhangi bir tarihle ilgili karar almadık. Koronavirüs seyrine göre alma düşüncemiz var" ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR, KAHVEHANELER KAPATILINCA GANYAN BAYİLERİNE GİDİYORDU

Virüs tedbirleri kapsamında çalışmalarını sürdüren İçişleri Bakanlığı, insanların kalabalık ortamlarda bulunmaması için geçtiğimiz günlerde kahvehaneleri kapatmıştı.

Vatandaşlar, alınan bu kararın ardından ganyan bayilerine akın edince, at yarışları da askıya alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.