Beşiktaş'a Alanya'da soğuk duş

SPOR 13.12.2020 - 23:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1893+ kez okundu.
 

Beşiktaş'a Alanya'da soğuk duş

Beşiktaş'a Alanya'da soğuk duş   Süper Lig’in 12. Haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Alanyaspor, mücadeleden Bakasetas'ın golleri ile 2-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın tek sayısı penaltıdan Aboubakar ile geldi. Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İki takımın için de kritik öneme sahip mücadele, genelde ortada geçerken Alanyaspor daha dirayetli duran taraf olarak mücadeleyi kazanmayı bildi. 2 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı mücadelede Alanyaspor'un iki golü de Bakasetas'tan gelirken, Beşiktaş'ın tek sayısını yıldız golcü Aboubakar kaydetti. Bu sonuçla Alanyaspor, Galatasaray'ın da bay geçtiği haftada liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı.   

Beşiktaş'a Alanya'da soğuk duş

 
Süper Lig’in 12. Haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayan Alanyaspor, mücadeleden Bakasetas'ın golleri ile 2-1 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın tek sayısı penaltıdan Aboubakar ile geldi.

Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. İki takımın için de kritik öneme sahip mücadele, genelde ortada geçerken Alanyaspor daha dirayetli duran taraf olarak mücadeleyi kazanmayı bildi.

2 penaltı ve 1 kırmızı kartın çıktığı mücadelede Alanyaspor'un iki golü de Bakasetas'tan gelirken, Beşiktaş'ın tek sayısını yıldız golcü Aboubakar kaydetti. Bu sonuçla Alanyaspor, Galatasaray'ın da bay geçtiği haftada liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.