CEVİZLİ MAHALLE MUHTARI FİKRET BİRDAL EVİNDE KARANTİNADA

YEREL YÖNETİMLER 05.04.2020 - 22:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2424+ kez okundu.
 

CEVİZLİ MAHALLE MUHTARI FİKRET BİRDAL EVİNDE KARANTİNADA

CEVİZLİ MAHALLE  MUHTARI FİKRET  BİRDAL EVİNDE KARANTİNADA     Türkiye genelinde  en fazla İstanbul'da yaşayan vatandaşlarda görülen Corona Virüs Maltepe'de  etkisini sürdürüyor. Çok sayıda vatandaşlarda görülen virüsün tanınmış kişi ve kuruluş temsilcilerinde de görülmesi insanlarda korku panik duygularını  tetikliyor. Alınan bilgilere göre  Aydınevler mahalle muhtarı Sami Soydal ile birlikte eş zamanlı Corona virüs'e yakalanan Cevizli mahalle muhtarı Fikret Birdal'ın sağlık durumu iyiye seyretti.  Mahallesinde üç dönemdir muhtarlık yapan Fikret Birdal'ın hastanede tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiği ve evinde on dört günlük karantina sürecine başlanıldığı bildirildi. Katılımcı Maltepe ailesi muhtar Fikret Birdal'a geçmiş olsun diler  acil şifalar temenni eder.

CEVİZLİ MAHALLE  MUHTARI FİKRET  BİRDAL EVİNDE KARANTİNADA

 
 
Türkiye genelinde  en fazla İstanbul'da yaşayan vatandaşlarda görülen Corona Virüs Maltepe'de  etkisini sürdürüyor. Çok sayıda vatandaşlarda görülen virüsün tanınmış kişi ve kuruluş temsilcilerinde de görülmesi insanlarda korku panik duygularını  tetikliyor.
Alınan bilgilere göre  Aydınevler mahalle muhtarı Sami Soydal ile birlikte eş zamanlı Corona virüs'e yakalanan Cevizli mahalle muhtarı Fikret Birdal'ın sağlık durumu iyiye seyretti.  Mahallesinde üç dönemdir muhtarlık yapan Fikret Birdal'ın hastanede tedavisinin tamamlanarak taburcu edildiği ve evinde on dört günlük karantina sürecine başlanıldığı bildirildi.
Katılımcı Maltepe ailesi muhtar Fikret Birdal'a geçmiş olsun diler  acil şifalar temenni eder.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.