CHP Belediye Meclis Üyesi koronavirüsten hayatını kaybetti

SİYASİ PARTİLER 30.05.2020 - 17:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1293+ kez okundu.
 

CHP Belediye Meclis Üyesi koronavirüsten hayatını kaybetti

CHP Belediye Meclis Üyesi koronavirüsten hayatını kaybetti Koronavirüs hastalığı nedeniyle Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Çengel'in hayatını kaybetmesi CHP'yi yasa boğdu. Çengel'in vefat haberini Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi sosyal medya hesabından duyurdu. Çebi: "Meclis üyemiz Şahin Çengel’in acı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybeden merhum Çengel’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun."

CHP Belediye Meclis Üyesi koronavirüsten hayatını kaybetti

Koronavirüs hastalığı nedeniyle Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Çengel'in hayatını kaybetmesi CHP'yi yasa boğdu.

Çengel'in vefat haberini Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi sosyal medya hesabından duyurdu.

Çebi: "Meclis üyemiz Şahin Çengel’in acı haberini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tedavi gördüğü hastanede maalesef hayatını kaybeden merhum Çengel’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.