CHP İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

YEREL YÖNETİMLER 05.12.2019 - 08:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1045+ kez okundu.
 

CHP İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

  CHP İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU CHP İstanbul Merkez ve ilçelerinde delege seçimlerini tamamlayan CHP İstanbul il Başkanlığı için seçim takvimi açıkladı.    CHP İstanbul il sekreteri Hale Özcömert Çoşkun tarafından Aralık ve Ocak ayı içinde başlatılacağı duyurulan kongre sürecinin nasıl işleyeceğine ilişkin takvim de açıklandı. CHP İstanbul il başkanlığı tarafından  İlçe Başkanlıklarına gönderilen takvime göre süreç, 20 Aralık ile 20 Ocak tarihleri  arasında yapılması kararlaştırıldı. Takvime göre 20 Aralık'da ilçe kongreleri başlayacak ve 20 Ocak'a kadar tamamlanacak.   

 

CHP İSTANBUL İLÇE BAŞKANLARI SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU

CHP İstanbul Merkez ve ilçelerinde delege seçimlerini tamamlayan CHP İstanbul il Başkanlığı için seçim takvimi açıkladı.   

CHP İstanbul il sekreteri Hale Özcömert Çoşkun tarafından Aralık ve Ocak ayı içinde başlatılacağı duyurulan kongre sürecinin nasıl işleyeceğine ilişkin takvim de açıklandı.

CHP İstanbul il başkanlığı tarafından  İlçe Başkanlıklarına gönderilen takvime göre süreç, 20 Aralık ile 20 Ocak tarihleri  arasında yapılması kararlaştırıldı.

Takvime göre 20 Aralık'da ilçe kongreleri başlayacak ve 20 Ocak'a kadar tamamlanacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.