CHP'li Belediyeye kayyum atandı

SİYASİ PARTİLER 18.12.2019 - 09:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1310+ kez okundu.
 

CHP'li Belediyeye kayyum atandı

CHP'li Belediyeye kayyum atandı Tutuklanan CHP’li başkan görevden alındı, yerine kayyum atandı FETÖ'ye üye olmak suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı. Oğuz'un yerine Kaymakam Önder Can kayyum olarak görevlendiril İçişleri Bakanlığı, FETÖ’ye üye olmak suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz‘un görevden alındığını duyurdu. İzmir Valiliği de Burak Oğuz’un yerine Kaymakam Önder Can‘ın kayyum olarak Urla Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini açıkladı. 31 Mart seçimlerinde CHP’den Urla Belediye Başkanı seçilen Burak Oğuz, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 16 Aralık’ta ifade vermiş, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

CHP'li Belediyeye kayyum atandı

Tutuklanan CHP’li başkan görevden alındı, yerine kayyum atandı

FETÖ'ye üye olmak suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı. Oğuz'un yerine Kaymakam Önder Can kayyum olarak görevlendiril

İçişleri Bakanlığı, FETÖ’ye üye olmak suçlamasıyla tutuklanan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz‘un görevden alındığını duyurdu.

İzmir Valiliği de Burak Oğuz’un yerine Kaymakam Önder Can‘ın kayyum olarak Urla Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiğini açıkladı.

31 Mart seçimlerinde CHP’den Urla Belediye Başkanı seçilen Burak Oğuz, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında 16 Aralık’ta ifade vermiş, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.