CHP Maltepe'de İlçe Başkanlığı İçin Yarış Hızlandı

SİYASİ PARTİLER 15.12.2019 - 21:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2146+ kez okundu.
 

CHP Maltepe'de İlçe Başkanlığı İçin Yarış Hızlandı

CHP Maltepe'de İlçe Başkanlığı İçin Yarış Hızlandı CHP, Maltepe'de ilçe başkanını seçmek için 29 Aralık 2019'da seçime gidecek. 29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan CHP Maltepe İlçe kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol'a yoğun ilgi. Maltepe’de 29 Aralık 2019 günü yapılacak olan CHP Maltepe İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ali Cengiz Erol ,Sözlerine Maltepe'nin kıymetli ve değerli emekçi,örgüt üyesi arkadaşlarım yoldaşlarım;hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.   Hoş geldiniz sefalar getirdiğiniz diye açılış konuşmasına başladı ve kendisini tanıtarak devam etti.” Ben her zaman örgütüm de kullandığım dile dikkat ettim. Örgütümüz artık nefret söylemlerinden, dedikodulardan bıktı usandı. Siyasetin de seviyeli bir dili olmalı. Siyasi söylemle eylemlerimiz olmalı. Yoldaşlarım, bir partiyi yaşatan ve ayakta tutan programı, ilkeleri, idealleri ve ideolojileridir. Cumhuriyet Halk Partisi olmak demek, toplumsal ulusal ve evrensel düşünmeyi gerektirir. Her kesimden görüşler almalıyız. Farklı düşünceler ve fikirler düşmanlık değil, zenginlik olmalıdır. İlçemizde iç sorunlar ve kısır çekişmeler ile oluşan bir görüntü vermemeliyiz. Örgütümüz rakipleri ile mücadele ve yarış içerisinde olmalıdır.” dedi.   "KAOS İSTEYEN BİZDEN DEĞİLDİR" Erol; "İlçemizde iç sorunlarıyla kısır çekişmelerle boğuşan bir görüntü vermemeliyiz. Bir oy alayım derken kendi varlıklarımızı heba etmemeliyiz. Örgütsüz toplum dağınık toplumdur, örgütlü toplum hiçbir zaman yenilmez. Cumhuriyet Halk Partisis'nde kaos isteyenler bizden değildir. Mustafa Kemal gibi bizlerde geldikleri gibi gidecekler demeliyiz. Adama göre siyaset yapmayacağım. İlkelere ve ideolojilere göre siyaset yapacağım. Kişilerin ve zümrelerin adayı olmayacağım. Dertlere derman yaralara merhem olmak için adayım. Örgütüme nefer olacağım, can olacağım, örgütümün hizmetinde olacağım" dedi.

CHP Maltepe'de İlçe Başkanlığı İçin Yarış Hızlandı

CHP, Maltepe'de ilçe başkanını seçmek için 29 Aralık 2019'da seçime gidecek.

29 Aralık 2019 Pazar günü yapılacak olan CHP Maltepe İlçe kongresinde başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Cengiz Erol'a yoğun ilgi.

Maltepe’de 29 Aralık 2019 günü yapılacak olan CHP Maltepe İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi başkanlığına aday olduğunu açıklayan Ali Cengiz Erol ,Sözlerine Maltepe'nin kıymetli ve değerli emekçi,örgüt üyesi arkadaşlarım yoldaşlarım;hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

 

Hoş geldiniz sefalar getirdiğiniz diye açılış konuşmasına başladı ve kendisini tanıtarak devam etti.” Ben her zaman örgütüm de kullandığım dile dikkat ettim. Örgütümüz artık nefret söylemlerinden, dedikodulardan bıktı usandı.

Siyasetin de seviyeli bir dili olmalı. Siyasi söylemle eylemlerimiz olmalı. Yoldaşlarım, bir partiyi yaşatan ve ayakta tutan programı, ilkeleri, idealleri ve ideolojileridir. Cumhuriyet Halk Partisi olmak demek, toplumsal ulusal ve evrensel düşünmeyi gerektirir.

Her kesimden görüşler almalıyız. Farklı düşünceler ve fikirler düşmanlık değil, zenginlik olmalıdır. İlçemizde iç sorunlar ve kısır çekişmeler ile oluşan bir görüntü vermemeliyiz. Örgütümüz rakipleri ile mücadele ve yarış içerisinde olmalıdır.” dedi.  

"KAOS İSTEYEN BİZDEN DEĞİLDİR"

Erol; "İlçemizde iç sorunlarıyla kısır çekişmelerle boğuşan bir görüntü vermemeliyiz. Bir oy alayım derken kendi varlıklarımızı heba etmemeliyiz. Örgütsüz toplum dağınık toplumdur, örgütlü toplum hiçbir zaman yenilmez.

Cumhuriyet Halk Partisis'nde kaos isteyenler bizden değildir. Mustafa Kemal gibi bizlerde geldikleri gibi gidecekler demeliyiz. Adama göre siyaset yapmayacağım. İlkelere ve ideolojilere göre siyaset yapacağım.

Kişilerin ve zümrelerin adayı olmayacağım. Dertlere derman yaralara merhem olmak için adayım. Örgütüme nefer olacağım, can olacağım, örgütümün hizmetinde olacağım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.