CHP Maltepe’in stantlarını kadınlar el emeği ürünleriyle bezedi

KADIN 30.12.2020 - 05:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1804+ kez okundu.
 

CHP Maltepe’in stantlarını kadınlar el emeği ürünleriyle bezedi

CHP Maltepe’in stantlarını kadınlar el emeği ürünleriyle bezedi CHP Maltepe ilçe kadın kolları koordinesindeki kadın üreticiler, ‘tezgahları el emeğiyle, yeni yılı umutla donatıyoruz’ sloganıyla düzenlenen yeni yıl etkinliğinde bir araya geldi. CHP Maltepe ilçe kadın kolları, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala kadın üreticileri Atatürk caddesi üzerinde yer alan ilçe merkezi Meydanı’nda bir araya getirdi. Maltepe'deki  tüm mahallelerden gelen kadın üretici CHP Maltepe ilçe başkanlığı’nın kurduğu  stantlarda yerini aldı. Etkinlikte, bakliyattan kurutulmuş sebzelere, peynirden kuruyemişe, dekoratif ürünlerden çiçeğe, kıyafetten çantaya ve çeşitli aksesuarlara kadar birçok ürün yer alıyor. Kadın üreticiler  düzenlenen etkinlikle hem sosyalleşiyor hem de pandemi döneminde ürettikleri ürünleri satma olanağı buluyor. Etkinlikte  Kadın emeğine destek olan kadın üreticilerin stantlarını ziyaret ederek katılım sağlayan CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol,İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman ve yönetim kurulu üyeleri  kadın üreticilerin stantlarını ziyaret ederek bol.bol alışveriş yaparak kadın üreticilere destek oldular. CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Av.Songül Aybirdi açıklamasında Kadın emeğine destek olan ve bugün stantlarımızı ziyaret ederek katılım sağlayan İl Kadın Kolu Başkanımız Yeşim AĞIRMAN ve Maltepe İlçe Başkanımız Ali Cengiz EROL başta olmak üzere, çalışmamızda emek veren tüm kadınlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.  ''Gelecek nesillerin mimarıdır kadın, kadın demek emek demek, ‘burada kadın elinden üretim var, kadın varsa emek var, kadın sırtında yükselen umutlar'' var dedi        

CHP Maltepe’in stantlarını kadınlar el emeği ürünleriyle bezedi

CHP Maltepe ilçe kadın kolları koordinesindeki kadın üreticiler, ‘tezgahları el emeğiyle, yeni yılı umutla donatıyoruz’ sloganıyla düzenlenen yeni yıl etkinliğinde bir araya geldi.

CHP Maltepe ilçe kadın kolları, 2021 yılına girmeye sayılı günler kala kadın üreticileri Atatürk caddesi üzerinde yer alan ilçe merkezi Meydanı’nda bir araya getirdi. Maltepe'deki  tüm mahallelerden gelen kadın üretici CHP Maltepe ilçe başkanlığı’nın kurduğu  stantlarda yerini aldı.

Etkinlikte, bakliyattan kurutulmuş sebzelere, peynirden kuruyemişe, dekoratif ürünlerden çiçeğe, kıyafetten çantaya ve çeşitli aksesuarlara kadar birçok ürün yer alıyor. Kadın üreticiler  düzenlenen etkinlikle hem sosyalleşiyor hem de pandemi döneminde ürettikleri ürünleri satma olanağı buluyor.

Etkinlikte  Kadın emeğine destek olan kadın üreticilerin stantlarını ziyaret ederek katılım sağlayan CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol,İstanbul İl Kadın Kolu Başkanı Yeşim Ağırman ve yönetim kurulu üyeleri  kadın üreticilerin stantlarını ziyaret ederek bol.bol alışveriş yaparak kadın üreticilere destek oldular.

CHP Maltepe Kadın Kolları Başkanı Av.Songül Aybirdi açıklamasında Kadın emeğine destek olan ve bugün stantlarımızı ziyaret ederek katılım sağlayan İl Kadın Kolu Başkanımız Yeşim AĞIRMAN ve Maltepe İlçe Başkanımız Ali Cengiz EROL başta olmak üzere, çalışmamızda emek veren tüm kadınlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederiz.  ''Gelecek nesillerin mimarıdır kadın, kadın demek emek demek, ‘burada kadın elinden üretim var, kadın varsa emek var, kadın sırtında yükselen umutlar'' var dedi

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.