Corona virüsü nedeniyle tüm spor müsabakaları ertelendi!

SPOR 19.03.2020 - 17:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2177+ kez okundu.
 

Corona virüsü nedeniyle tüm spor müsabakaları ertelendi!

Corona virüsü nedeniyle tüm spor müsabakaları ertelendi! SON DAKİKA... Corona virüsü nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor müsabakaları ertelendi. Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Coronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” açıklamasını yaptı.  

Corona virüsü nedeniyle tüm spor müsabakaları ertelendi!

SON DAKİKA... Corona virüsü nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor müsabakaları ertelendi.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Coronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” açıklamasını yaptı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.