Dallı, Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği genel kuruluna katıldı

EKONOMİ 17.02.2020 - 13:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2083+ kez okundu.
 

Dallı, Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği genel kuruluna katıldı

Kaymam Meftun Dallı, Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği genel kuruluna katıldı Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği (MASİAD) genel kurulu yapıldı. Başkan Muhammet Çavuşoğlu tek listeyle girdiği kongrede tekrar başkanlığa seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından gelir gider tablosu okunarak ibra edildi. Toplantıya Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu , Salih Kara , CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol,Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak,Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve iş adamları katıldı. Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, yeni oluşacak olan yönetime başarılar dileyerek güçlü bir devlet güçlü bir ülke olmanın ancak güçlü bir ekonomiyle mümkün olacağını belirterek; Bu işi yapacak olanların da sanayici ve iş adamları olduğunu belirtti. Kaymakam Dallı, ‘Siz iyi olursanız hepimiz iyi oluyoruz. Basit bir formülle böyle ifade edilebilir. Sizlerin iyi olmasını bütün kalbimizle diliyoruz. Görüyorsunuz etrafımız ateş çemberi. Her zaman öyleydi ama son zamanlarda daha da arttı. Ülke olarak ayakta durabilmemiz için sizlerin iyi olması elzem. İçinde olduğumuz sıkıntı yavaş yavaş geçiyor. İnşallah daha iyi olacak.  Bu coğrafyada yaşayabilmek için ekonomik olarak güçlü olmaktan başka bir yolumuz yok. Tüm işadamlarımıza başarılar diliyorum. MASİAD’ın genel kurulunun hayırlı olmasını ve yönetimin de başarılarının daim olmasını diliyorum’ dedi. Yeni yönetim ve Denetim Kurulu seçiminin ardından kongre sona erdi.  

Kaymam Meftun Dallı, Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği genel kuruluna katıldı

Maltepe Sanayici İş Adamları Derneği (MASİAD) genel kurulu yapıldı. Başkan Muhammet Çavuşoğlu tek listeyle girdiği kongrede tekrar başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrede yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından gelir gider tablosu okunarak ibra edildi.

Toplantıya Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe Belediye Başkan Yardımcıları Savaş Eroğlu , Salih Kara , CHP Maltepe ilçe başkanı Ali Cengiz Erol,Maltepespor Kulüp Başkanı Ercan Konak,Maltepe Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yunus Erdel ve iş adamları katıldı.

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, yeni oluşacak olan yönetime başarılar dileyerek güçlü bir devlet güçlü bir ülke olmanın ancak güçlü bir ekonomiyle mümkün olacağını belirterek; Bu işi yapacak olanların da sanayici ve iş adamları olduğunu belirtti. Kaymakam Dallı, ‘Siz iyi olursanız hepimiz iyi oluyoruz. Basit bir formülle böyle ifade edilebilir. Sizlerin iyi olmasını bütün kalbimizle diliyoruz. Görüyorsunuz etrafımız ateş çemberi. Her zaman öyleydi ama son zamanlarda daha da arttı. Ülke olarak ayakta durabilmemiz için sizlerin iyi olması elzem. İçinde olduğumuz sıkıntı yavaş yavaş geçiyor. İnşallah daha iyi olacak.  Bu coğrafyada yaşayabilmek için ekonomik olarak güçlü olmaktan başka bir yolumuz yok. Tüm işadamlarımıza başarılar diliyorum. MASİAD’ın genel kurulunun hayırlı olmasını ve yönetimin de başarılarının daim olmasını diliyorum’ dedi.

Yeni yönetim ve Denetim Kurulu seçiminin ardından kongre sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.