Drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır?

EĞİTİM 08.10.2019 - 11:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1868+ kez okundu.
 

Drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır?

Drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır? Taşımacılık, kamera ve sırf hobi olarak kullanılan drone, Türkiye’de de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Ticari amaçla edinilen drone’lerin kullanımı için ehliyet şart tutuluyor. Peki drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır?   Tüm Drone Kullanıcıları için oldukça önem arz etmekte olan Drone pilot lisansı, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ve sertifikalandırılan eğitimler Hubsan A.S. Eğitim Kurumu  işbirliğinde Katılımcı Maltepe gazetesi  tarafından verilmektedir.   Teorik eğitim ve uygulamalı eğitim olmak üzere farklı aşamalardan oluşan drone pilot lisansı (drone ehliyeti) ve insansız hava aracı sertifikasyon eğitimleri güncel ekipmanlar ve sertifikalı pilotlar tarafından verilmektedir. İnsansız hava aracı İHA-0 veya İHA-1 drone pilot lisansı yani diğer adıyla drone ehliyeti eğitim programımıza katılmak için Gökhan Akman: 0549 593 54 54  arayarak bilgi alabilir, eğitimler için yerinizi ayırtabilirsiniz. İHA 0 ve İHA 1 drone eğitimlerimiz hobi ve profesyonel tum Drone kullanıcılarına açıktır.   İHA-0 ile İHA-1 Drone Eğitiminin Farkı nedir? İHA-0 Drone Eğitimi 0-4kg arasındaki Drone 'ları kapsamaktadır ve 12 yaşından büyük olan bireyler alabilir. İHA-1 Drone Eğitimi 0-25kg arasındaki Drone 'ları kapsamaktadır ve 15 yaşından büyük olan bireyler alabilir.

Drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır?

Taşımacılık, kamera ve sırf hobi olarak kullanılan drone, Türkiye’de de oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaya başlandı. Ticari amaçla edinilen drone’lerin kullanımı için ehliyet şart tutuluyor. Peki drone ehliyet nedir? Drone ehliyet nasıl alınır?

 

Tüm Drone Kullanıcıları için oldukça önem arz etmekte olan Drone pilot lisansı,
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan ve sertifikalandırılan
eğitimler Hubsan A.S. Eğitim Kurumu  işbirliğinde Katılımcı Maltepe gazetesi  tarafından verilmektedir.

 

Teorik eğitim ve uygulamalı eğitim olmak üzere farklı aşamalardan oluşan drone pilot lisansı (drone ehliyeti) ve
insansız hava aracı sertifikasyon eğitimleri güncel ekipmanlar ve sertifikalı pilotlar tarafından verilmektedir.

İnsansız hava aracı İHA-0 veya İHA-1 drone pilot lisansı yani diğer adıyla drone ehliyeti eğitim programımıza katılmak için Gökhan Akman: 0549 593 54 54  arayarak bilgi alabilir,

eğitimler için yerinizi ayırtabilirsiniz. İHA 0 ve İHA 1 drone eğitimlerimiz hobi ve profesyonel tum Drone kullanıcılarına açıktır.

 

İHA-0 ile İHA-1 Drone Eğitiminin Farkı nedir?


İHA-0 Drone Eğitimi 0-4kg arasındaki Drone 'ları kapsamaktadır ve 12 yaşından büyük olan bireyler alabilir.
İHA-1 Drone Eğitimi 0-25kg arasındaki Drone 'ları kapsamaktadır ve 15 yaşından büyük olan bireyler alabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.