Ekrem İmamoğlu Açıkladı, Öğrencilere Burs Verilecekmi ?

EĞİTİM 24.09.2019 - 08:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2509+ kez okundu.
 

Ekrem İmamoğlu Açıkladı, Öğrencilere Burs Verilecekmi ?

Ekrem İmamoğlu Açıkladı, Öğrencilere Burs Verilecekmi ? İmamoğlu: 22 milyon diziye veren iştirak, öğrenciye burs mu veremeyecek? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında öğrencilere burs verilmesi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Hedef 75 bin ama ilk etapta 15 bin kişiye burs verilecek. Aylık 400 TL ve okul süresi boyunca verilecek. Hukuken bir engeli yok. 22 milyon diziye veren bir iştirak, öğrenciye para mı veremeyecek? Verecek tabi ki. Yarın bize hesap sormak isteyenlere bende o soruşturmaları göstereceğim. Çok net… Ben hukuka taşıyacağım hukuk ne karar verir. Ben o merci değilim.”

Ekrem İmamoğlu Açıkladı, Öğrencilere Burs Verilecekmi ?

İmamoğlu: 22 milyon diziye veren iştirak, öğrenciye burs mu veremeyecek?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında öğrencilere burs verilmesi konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Hedef 75 bin ama ilk etapta 15 bin kişiye burs verilecek. Aylık 400 TL ve okul süresi boyunca verilecek. Hukuken bir engeli yok. 22 milyon diziye veren bir iştirak, öğrenciye para mı veremeyecek? Verecek tabi ki. Yarın bize hesap sormak isteyenlere bende o soruşturmaları göstereceğim. Çok net… Ben hukuka taşıyacağım hukuk ne karar verir. Ben o merci değilim.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.