Engelsiz yaz kampında gönüllerince eğlendiler

SAĞLIK 04.10.2019 - 05:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1610+ kez okundu.
 

Engelsiz yaz kampında gönüllerince eğlendiler

Engelsiz yaz kampında gönüllerince eğlendiler   Maltepe Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 8. Engelsiz Yaz Kampı, Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı kampta, engelliler aileleriyle birlikte yüzüp, eğlendi.   Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği “8. Geleneksel Engelsiz Yaz Kampı”nı gerçekleştirdi. Kamp kapsamında 50’ye yakın engelli, aileleriyle birlikte Alanya’ya götürüldü. Alanya’da bir otelde konaklayan engelliler, denize sıfır olan otelin denizden ve burada bulunan havuzda yüzerek eğlendi. Ayrıca animasyon gösterilerine de katılarak şarkılar söyleyen engelliler, kampın son günlerine doğru Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan ve tarihi M.Ö. 4. yüzyıla kadar uzanan Alanya Kalesi’ne götürüldü. Burada kalenin burçlarına çıkan engelliler bol bol fotoğraf çektirdi ve kale içerisinde yer alan İçkale, Selçuklu Hamamı ve kiliseyi gezdi.  Oldukça mutlu olduğu gözlemlenen vatandaşlar, kamp için belediyeye ve Başkan Ali Kılıç’a teşekkürlerini iletti.      Tarih : 01.10.2019     Haber Fotoğrafları

Engelsiz yaz kampında gönüllerince eğlendiler

 
Maltepe Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği 8. Engelsiz Yaz Kampı, Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı kampta, engelliler aileleriyle birlikte yüzüp, eğlendi.  

Maltepe Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, geleneksel hale getirdiği “8. Geleneksel Engelsiz Yaz Kampı”nı gerçekleştirdi. Kamp kapsamında 50’ye yakın engelli, aileleriyle birlikte Alanya’ya götürüldü. Alanya’da bir otelde konaklayan engelliler, denize sıfır olan otelin denizden ve burada bulunan havuzda yüzerek eğlendi.

Ayrıca animasyon gösterilerine de katılarak şarkılar söyleyen engelliler, kampın son günlerine doğru Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı medeniyetlerine ev sahipliği yapan ve tarihi M.Ö. 4. yüzyıla kadar uzanan Alanya Kalesi’ne götürüldü. Burada kalenin burçlarına çıkan engelliler bol bol fotoğraf çektirdi ve kale içerisinde yer alan İçkale, Selçuklu Hamamı ve kiliseyi gezdi. 

Oldukça mutlu olduğu gözlemlenen vatandaşlar, kamp için belediyeye ve Başkan Ali Kılıç’a teşekkürlerini iletti. 


 

 
Tarih : 01.10.2019

 

 

Haber Fotoğrafları

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.