ESENKENT'E TOKİ MÜJDESİ

YEREL YÖNETİMLER 10.01.2020 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 4346+ kez okundu.
 

ESENKENT'E TOKİ MÜJDESİ

  TOKİ ESENKENT  MAHALLESİNDE ŞUBE AÇIYOR      Maltepe de Kentsel dönüşüm çerçevesinde E/5 üzeri mahallelerde çalışmalar sürüyor. Esenkentte  bu yönde hızlanan çalışmalarda somut gelişmeler kaydedildi.  AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci Esenkent mahallesinde gelinen son noktayı açıkladı ve "TOKİ Esenkent mahallesinde şube açıyor. Şu an bu yönde yer arama çalışmalarını sürdürüyor. Konuyu yakından takip ediyoruz"dedi.     AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci TOKİ yetkilileri ile    görüşmelerin devam ettiğini belirterek"Esenkent mahallesinde vatandaşlarımızın sorunları yerinde çözülecek. Bilindiği gibi mahallede işgal  konumundaki araziler hazineye geçmişti. Hazineden de  TOKİ ye devredildi. Vatandaşların  yerlerini TOKİ den  devir alıp resmileştirme çalışmaları  kolaylaştırılacak. Bu nedenle TOKİ Esenkent mahallesinde şube açacak.Yer arama çalışmalarında son aşamaya gelindi. Önümüzdeki günlerde şubenin açılışı gerçekleşecek"dedi.

 

TOKİ ESENKENT  MAHALLESİNDE ŞUBE AÇIYOR

 
 
 Maltepe de Kentsel dönüşüm çerçevesinde E/5 üzeri mahallelerde çalışmalar sürüyor. Esenkentte  bu yönde hızlanan çalışmalarda somut gelişmeler kaydedildi. 
AK Parti Maltepe ilçe başkanı Mehmet Erikci Esenkent mahallesinde gelinen son noktayı açıkladı ve "TOKİ Esenkent mahallesinde şube açıyor. Şu an bu yönde yer arama çalışmalarını sürdürüyor. Konuyu yakından takip ediyoruz"dedi.
 
 
AK Parti ilçe başkanı Mehmet Erikci TOKİ yetkilileri ile    görüşmelerin devam ettiğini belirterek"Esenkent mahallesinde vatandaşlarımızın sorunları yerinde çözülecek.
Bilindiği gibi mahallede işgal  konumundaki araziler hazineye geçmişti.
Hazineden de  TOKİ ye devredildi. Vatandaşların  yerlerini TOKİ den  devir alıp resmileştirme çalışmaları  kolaylaştırılacak. Bu nedenle TOKİ Esenkent mahallesinde şube açacak.Yer arama çalışmalarında son aşamaya gelindi. Önümüzdeki günlerde şubenin açılışı gerçekleşecek"dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.