ESENKENT MAHALLE  AFET GÖNÜLLÜLERİ  SERTİFİKA ALACAK

EĞİTİM 08.03.2020 - 00:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1935+ kez okundu.
 

ESENKENT MAHALLE  AFET GÖNÜLLÜLERİ  SERTİFİKA ALACAK

ESENKENT MAHALLE  AFET GÖNÜLLÜLERİ  SERTİFİKA ALACAK   Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle kurulan “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” nde  Eğitimlere Başlayan ilk Mahalle   olarak  Esenkent Mahallesi başladı.   Merkezde, afet gönüllülerine ve vatandaşlara temel arama kurtarma, güvenli yaşam, yangın güvenliği ve ilk yardım gibi temel eğitimler verilecek.Başarılı olan katılımcılara sınav sonrası Sertifika almaya hak kazanacak. Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) işbirliğiyle kurulan “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” kapılarını ilk defa Esenkent mahallesine açtı.   Olası İstanbul depremine karşı tedbir amaçlı Mahallelerde Afet birimleri kurulması çalışmaları sürüyor. Bu konuda sıkı çalışma yapan Esenkent Mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli  ilk çalışmayı başlattı. Çekerekli konuyla ilgili sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı: Esenkent Mahallesi Olarak Maltepe İlçemizde Eğitimlere Başlayan ilk Mahalle olarak Maltepe Belediyesi ARAMA KURTARMA birimi Amiri ve Eğitmeni Kemal Kartalkaya Başkanlığında Afet,İlk yardım ve Yangın Eğitimi Proğramının ilk dersine katılım Gerçekleştirdik.. .Her Katılımcı sınav sonrası sertifikalarını Alacaktır. İstanbul Maltepe Esenkent Muhtarı Firuzan Çekerekli   
ESENKENT MAHALLE  AFET GÖNÜLLÜLERİ  SERTİFİKA ALACAK  

Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle kurulan “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” nde  Eğitimlere Başlayan ilk Mahalle   olarak  Esenkent Mahallesi başladı.   Merkezde, afet gönüllülerine ve vatandaşlara temel arama kurtarma, güvenli yaşam, yangın güvenliği ve ilk yardım gibi temel eğitimler verilecek.Başarılı olan katılımcılara sınav sonrası Sertifika almaya hak kazanacak.
Maltepe Kaymakamlığı, Maltepe Belediyesi ve İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) işbirliğiyle kurulan “Maltepe Afet Eğitim Merkezi” kapılarını ilk defa Esenkent mahallesine açtı.  

Olası İstanbul depremine karşı tedbir amaçlı Mahallelerde Afet birimleri kurulması çalışmaları sürüyor. Bu konuda sıkı çalışma yapan Esenkent Mahalle muhtarı Firuzan Çekerekli  ilk çalışmayı başlattı. Çekerekli konuyla ilgili sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

Esenkent Mahallesi Olarak Maltepe İlçemizde Eğitimlere Başlayan ilk Mahalle olarak Maltepe Belediyesi ARAMA KURTARMA birimi Amiri ve Eğitmeni Kemal Kartalkaya Başkanlığında Afet,İlk yardım ve Yangın Eğitimi Proğramının ilk dersine katılım Gerçekleştirdik..

.Her Katılımcı sınav sonrası sertifikalarını Alacaktır.

İstanbul Maltepe Esenkent Muhtarı Firuzan Çekerekli

  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.