Girne Gençlik Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Başladı

SPOR 21.08.2020 - 22:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1683+ kez okundu.
 

Girne Gençlik Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Başladı

Girne Gençlik Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Başladı Girne Gençlik Spor Kulübü'nün her yıl gençler ve çocuklar için düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı. Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanısıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Yaz Spor Okulları'nda Maltepeli ve Girneli çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar. MASKE, TEMİZLİK VE MESAFE KURALLARINA ÖNEM VERİLİYOR Pandemi nedeniyle bu sene kontenjanın kısıtlı tutulduğu Yaz Spor Okulları’nda eğitimler sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde veriliyor. Eğitmenler Taha Oruç,Cezmi Parlak,Halil Şahinoğlu'nun maske taktığı, tesisin birçok noktasına el dezenfektanlarının konulduğu Yaz Spor Okulları’nın açık ve kapalı mekanlarında ise rutin bir şekilde dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor. EĞİTİMLER KÜLTÜR VE SPOR BRANŞINDA VERİLİYOR   Girne Gençlik Spor Kulübü ,  Ömer Cevdet Şahinoğlu Spor  Kompleksinde düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 07 – 15 yaş arasındaki çocuklara futbol, satranç, atletizm,  eğitimleri veriliyor.  Yaz Spor Okulları’nda eğitimler, Okullar açılana kadar devam edecek   EĞİTİMLERDE KÜLTÜR SANAT SPOR  VERİLİYOR Maltepeli gençler ve çocuklar, Girne Gençlik Spor Kulübü'nün bu hizmeti sayesinde, yaz boyunca  çeşitli sportif faaliyetlerinde bulunuyorlar. Bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sosyal çevrelerini genişleterek öz güvenlerini arttırıyorlar. Yaz boyunca verilen sportif eğitimlerde gençlere ve çocuklara spor bilincinin, spor ahlakının, spor kültürünün, dostluğun ve saygının aşılanması amaçlanıyor. HER AİLE KAYIT YAPTIRILABİLİYOR Yaz Spor Okuluna katılmak isteyen aileler 0544 274 49 52 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alıp http://www.girnespor.org/tr/default.aspx adresinden kayıt yaptırabiliyor. 

Girne Gençlik Spor Kulübü Yaz Spor Okulları Başladı

Girne Gençlik Spor Kulübü'nün her yıl gençler ve çocuklar için düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.

Sadece spor odaklı olmayıp çocukların fiziksel gelişimlerinin yanısıra sosyal ve kültürel açıdan da daha donanımlı hale gelmelerini sağlayan Yaz Spor Okulları'nda Maltepeli ve Girneli çocuklar yazın keyfini doyasıya çıkarıyorlar.

MASKE, TEMİZLİK VE MESAFE KURALLARINA ÖNEM VERİLİYOR

Pandemi nedeniyle bu sene kontenjanın kısıtlı tutulduğu Yaz Spor Okulları’nda eğitimler sosyal mesafe, maske ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde veriliyor. Eğitmenler Taha Oruç,Cezmi Parlak,Halil Şahinoğlu'nun maske taktığı, tesisin birçok noktasına el dezenfektanlarının konulduğu Yaz Spor Okulları’nın açık ve kapalı mekanlarında ise rutin bir şekilde dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor.

EĞİTİMLER KÜLTÜR VE SPOR BRANŞINDA VERİLİYOR

 

Girne Gençlik Spor Kulübü
Ömer Cevdet Şahinoğlu Spor 
Kompleksinde düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 07 – 15 yaş arasındaki çocuklara futbol, satranç, atletizm,  eğitimleri veriliyor.  Yaz Spor Okulları’nda eğitimler, Okullar açılana kadar devam edecek

 

EĞİTİMLERDE KÜLTÜR SANAT SPOR  VERİLİYOR

Maltepeli gençler ve çocuklar, Girne Gençlik Spor Kulübü'nün bu hizmeti sayesinde, yaz boyunca  çeşitli sportif faaliyetlerinde bulunuyorlar. Bir yandan spor yaparken, diğer yandan da sosyal çevrelerini genişleterek öz güvenlerini arttırıyorlar. Yaz boyunca verilen sportif eğitimlerde gençlere ve çocuklara spor bilincinin, spor ahlakının, spor kültürünün, dostluğun ve saygının aşılanması amaçlanıyor.

HER AİLE KAYIT YAPTIRILABİLİYOR

Yaz Spor Okuluna katılmak isteyen aileler 0544 274 49 52 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alıp http://www.girnespor.org/tr/default.aspx adresinden kayıt yaptırabiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.