Girne Gençlik Spor Kulübünden Resim Sergisi Açılışı

ÇOCUK 26.09.2019 - 07:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2001+ kez okundu.
 

Girne Gençlik Spor Kulübünden Resim Sergisi Açılışı

Girne Gençlik Spor Kulübünden Resim Sergisi Açılışı   Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın: Jenart Sanat Atölyesinde eğitim alan öğrenciler tarafından Türkan Saylan Kültür Merkezi Salonu’nda açılacak sergide Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü ve fresk , mozaik uygulama  öğretmeni  ressam Tijen Canayakın  gözetiminde öğrencilerin hazırladığı eserler beğeniye sunulacak.    Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın:   "Girne Gençlik ve Spor Kulübümüzün gençlerimizin serbest zamanlarını en güzel yerlerde değerlendirsin, kültürel, sosyal ve sanatsal anlamda yeteneklerinin farkına varsınlar diye Maltepe'nin dört bir yanındaki gençler için, Maltepe ilçemizde gençlerimize yönelik Jenart Sanat Atölyesi merkezimizde de sanat adına gençlerimiz güzel  çalışmalar ortaya koydular. Bu sergide emeği geçen Tijen Canayakın ve öğrencilerimize, desteklerinden dolayı Maltepe Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi. Sergi açılışı  Tüm halkımız davetlidir.   TARİH       : 08 Ekim 2019 Çarşamba SAAT         : 18:00 YER          : Türkan Saylan Kültür Merkezi  

Girne Gençlik Spor Kulübünden Resim Sergisi Açılışı

 

Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın: Jenart Sanat Atölyesinde eğitim alan öğrenciler tarafından Türkan Saylan Kültür Merkezi Salonu’nda açılacak sergide Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümü ve fresk , mozaik uygulama  öğretmeni  ressam Tijen Canayakın  gözetiminde öğrencilerin hazırladığı eserler beğeniye sunulacak. 

 

Girne Gençlik Spor Kulübü Başkanı Uğur Canayakın:

 

"Girne Gençlik ve Spor Kulübümüzün gençlerimizin serbest zamanlarını en güzel yerlerde değerlendirsin, kültürel, sosyal ve sanatsal anlamda yeteneklerinin farkına varsınlar diye Maltepe'nin dört bir yanındaki gençler için, Maltepe ilçemizde gençlerimize yönelik Jenart Sanat Atölyesi merkezimizde de sanat adına gençlerimiz güzel  çalışmalar ortaya koydular. Bu sergide emeği geçen Tijen Canayakın ve öğrencilerimize, desteklerinden dolayı Maltepe Belediyesine teşekkür ediyorum" dedi.

Sergi açılışı 

Tüm halkımız davetlidir.

 

TARİH       : 08 Ekim 2019 Çarşamba

SAAT         : 18:00

YER          : Türkan Saylan Kültür Merkezi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.