Havai fişek fabrikasında patlama

MAHALLELERİMİZ 03.07.2020 - 12:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1929+ kez okundu.
 

Havai fişek fabrikasında patlama

Edinilen bilgilere göre şehirde saat 11.15 sıralarında büyük bir gürültü sesi duyuldu. Hendek Havai fişek Fabrikası’nda büyük patlama medyana geldi.   Şehirde saat 11.15 sıralarında büyük bir gürültü sesi duyuldu. Hendek Havai fişek Fabrikası’nda büyük patlama medyana geldi. Patlamanın etkisi bütün şehirde hissedilirken bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.   PATLAMA SONRASI YANGIN Patlama sonrası yangın çıkarken, olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.   54 yıllık olan fabrikanın Türkiye'deki en büyük havai fişek fabrikası olduğu öğrenildi. "150'YE YAKIN ÇALIŞAN VAR" Patlamanın ardından ise Hendek Belediye Başkanı olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, patlamaların devam ettiği ve fabrika içerisinde 150'ye yakın çalışanın olduğu belirtildi. 3 BAKAN BÖLGEYE GİDİYOR Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 3 bakan bölgeye hareket etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine geliyor. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu "Şuanda tüm itfaiye ve ambulans ekipleri burada henüz yaralı veya ölü bilgisi yok       DETAYLAR GELİYOR…

Edinilen bilgilere göre şehirde saat 11.15 sıralarında büyük bir gürültü sesi duyuldu. Hendek Havai fişek Fabrikası’nda büyük patlama medyana geldi. 

 Şehirde saat 11.15 sıralarında büyük bir gürültü sesi duyuldu. Hendek Havai fişek Fabrikası’nda büyük patlama medyana geldi. Patlamanın etkisi bütün şehirde hissedilirken bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

 

PATLAMA SONRASI YANGIN

Patlama sonrası yangın çıkarken, olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

 

54 yıllık olan fabrikanın Türkiye'deki en büyük havai fişek fabrikası olduğu öğrenildi.

"150'YE YAKIN ÇALIŞAN VAR"

Patlamanın ardından ise Hendek Belediye Başkanı olaya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada, patlamaların devam ettiği ve fabrika içerisinde 150'ye yakın çalışanın olduğu belirtildi.

3 BAKAN BÖLGEYE GİDİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 3 bakan bölgeye hareket etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Aile Ve Sosyal Politikalar Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk olay yerine geliyor.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu "Şuanda tüm itfaiye ve ambulans ekipleri burada henüz yaralı veya ölü bilgisi yok

 

 

 

DETAYLAR GELİYOR…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.