İBB'de 9 ay sonra Fen İşleri Daire Başkanı değişti

YEREL YÖNETİMLER 22.06.2020 - 11:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2304+ kez okundu.
 

İBB'de 9 ay sonra Fen İşleri Daire Başkanı değişti

İBB'de 9 ay sonra Fen İşleri Daire Başkanı değişti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yönetim kadrosunda, seçimden sonra gerçekleştirilen değişikler sırasında, 28 Eylül 2019 tarihinde Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atanan Kasım Arısoy, 9 ay sonra görevden alındı. Yerine, iş hayatına Suudi Arabistan’da baraj projesiyle başlayan inşaat mühendisi Recep Korkut atandı. İBB yetkilileri, daire başkanının neden görevden alındığına ilişkin sorulara bir yanıt verilmedi.    Recep Korkut kimdir? 1979’da Mardin’de doğan Recep Korkut, 2002 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden şeref derecesi ile mezun oldu. The University of Iowa, IIHR Hydroscience and Engineering Enstitüsü’nde 2002 yılında araştırma görevlisi olarak yüksek lisans çalışmalarına başladı ve 2004 yılında mezun oldu. Denizaşırı ve yurtiçi inşaat sektöründe çalışma geçmişini gösteren deneyimli İhale ve İş Geliştirme Müdürü. Proje Tahmini, Fizibilite Çalışmaları, Kalite Yönetimi ve Proje Yönetimi konularında uzman. İnşaat ve Çevre Mühendisliğinde akademik geçmiş, Köprü Abutment Scour, Geobags, Sediment Taşımacılığı, Iowa Üniversitesi'nden Nehir Rehabilitasyonu, IIHR-Hidroscience ve Mühendislik üzerine odaklanmıştır.

İBB'de 9 ay sonra Fen İşleri Daire Başkanı değişti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin yönetim kadrosunda, seçimden sonra gerçekleştirilen değişikler sırasında, 28 Eylül 2019 tarihinde Fen İşleri Daire Başkanlığı’na atanan Kasım Arısoy, 9 ay sonra görevden alındı.

Yerine, iş hayatına Suudi Arabistan’da baraj projesiyle başlayan inşaat mühendisi Recep Korkut atandı. İBB yetkilileri, daire başkanının neden görevden alındığına ilişkin sorulara bir yanıt verilmedi.
  

Recep Korkut kimdir?

1979’da Mardin’de doğan Recep Korkut, 2002 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden şeref derecesi ile mezun oldu. The University of Iowa, IIHR Hydroscience and Engineering Enstitüsü’nde 2002 yılında araştırma görevlisi olarak yüksek lisans çalışmalarına başladı ve 2004 yılında mezun oldu.

Denizaşırı ve yurtiçi inşaat sektöründe çalışma geçmişini gösteren deneyimli İhale ve İş Geliştirme Müdürü. Proje Tahmini, Fizibilite Çalışmaları, Kalite Yönetimi ve Proje Yönetimi konularında uzman. İnşaat ve Çevre Mühendisliğinde akademik geçmiş, Köprü Abutment Scour, Geobags, Sediment Taşımacılığı, Iowa Üniversitesi'nden Nehir Rehabilitasyonu, IIHR-Hidroscience ve Mühendislik üzerine odaklanmıştır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.