İBB'de Üst Düzey İki Yeni Atama

YEREL YÖNETİMLER 21.05.2020 - 21:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1726+ kez okundu.
 

İBB'de Üst Düzey İki Yeni Atama

İBB'de Üst Düzey İki Yeni Atama İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yönetim kadrosuna iki yeni atama daha yapıldı. İBB İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik AŞ yönetim kuruluna Mehmet Polat,İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Spor A.Ş yönetim kurulu'na ise Muharrem Bulut atandı.    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yönetim kadrosu yapılandırması devam ediyor.  İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan iki yeni atamayla; İBB İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik AŞ yönetim kuruluna Mehmet Polat,İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Spor A.Ş yönetim kurulu'na atandı MEHMET BULUT        

İBB'de Üst Düzey İki Yeni Atama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yönetim kadrosuna iki yeni atama daha yapıldı. İBB İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik AŞ yönetim kuruluna Mehmet Polat,İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Spor A.Ş yönetim kurulu'na ise Muharrem Bulut atandı. 
 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yönetim kadrosu yapılandırması devam ediyor.

 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından yapılan iki yeni atamayla; İBB İSTGÜVEN İstanbul Güvenlik AŞ yönetim kuruluna Mehmet Polat,İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Spor A.Ş yönetim kurulu'na atandı

MEHMET BULUT

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.