İBB’den Corona tedbiri! Beltur kapatıldı

YEREL YÖNETİMLER 16.03.2020 - 22:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1652+ kez okundu.
 

İBB’den Corona tedbiri! Beltur kapatıldı

Son dakika… İBB’den Corona tedbiri! Beltur kapatıldı Türkiye'deki Corona virüsü vakalarından sonra tedbirleri artıran yetkili makamlar halka açık alanların bazılarını kapatma kararı aldı. İBB de benzer bir uygulama ile sosyal tesislerini ve Beltur işletmelerini kapattığını açıkladı. Türkiye’deki ilk Corona virüsü vakalarının görülmesinden günler sonra alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki belediyeye ait sosyal tesisler ve Beltur işletmelerinin kapatıldığını duyurdu. İmamoğlu, hastanelerdeki Beltur işletmelerinin faaliyetlerine devam edeceğini belirtti. İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: Küresel boyuttaki salgın hastalığa karşı alınan önlemler kapsamında İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ve tüm Beltur işletmeleri (Hastanelerde hizmet veren Beltur kafeleri hariç) bugün itibariyle hizmete ara vermiştir. Değerli İstanbul halkının bilgisine.

Son dakika… İBB’den Corona tedbiri! Beltur kapatıldı

Türkiye'deki Corona virüsü vakalarından sonra tedbirleri artıran yetkili makamlar halka açık alanların bazılarını kapatma kararı aldı. İBB de benzer bir uygulama ile sosyal tesislerini ve Beltur işletmelerini kapattığını açıkladı.

Türkiye’deki ilk Corona virüsü vakalarının görülmesinden günler sonra alınan tedbirlere bir yenisi daha eklendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’daki belediyeye ait sosyal tesisler ve Beltur işletmelerinin kapatıldığını duyurdu.

İmamoğlu, hastanelerdeki Beltur işletmelerinin faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.

İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

Küresel boyuttaki salgın hastalığa karşı alınan önlemler kapsamında İBB'ye ait tüm sosyal tesisler ve tüm Beltur işletmeleri (Hastanelerde hizmet veren Beltur kafeleri hariç) bugün itibariyle hizmete ara vermiştir. Değerli İstanbul halkının bilgisine.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.