İmamoğlu, İBB'de 3 yeni atama yaptı  

YEREL YÖNETİMLER 16.05.2020 - 22:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2502+ kez okundu.
 

İmamoğlu, İBB'de 3 yeni atama yaptı  

İmamoğlu, İBB'de 3 yeni atama yaptı   İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) yeni yönetim şekillenmeye devam ediyor.   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Yeter Büyükdurmuş'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBAK yönetim kurulu üyeliğine, Yılmaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  İştiraklerinden Hamidiye A.Ş.’nin yönetim kuruluna, Gülcemal Fidan'ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi i İSMEK Genel Koordinatörlüğüne atadı.   YETER BÜYÜKDURMUŞ Sarıyer’de CHP Sarıyer İlçe Sekreterliği görevindeyken aktif ve çalışkan kişiliğiyle ön plana çıkan Büyükdurmuş, ardından İkinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.  YILMAZ YILDIZ Yıldız, 2007 genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı olarak çalışmalarda bulunmuştu. İstanbul Sevdalıları Platformu’nun koordinatörlüğü yapan Yılmaz Yıldız, en son CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yapmıştı.  GÜLCEMAL FİDAN Eğitim Fakültesi mezunu olan Gülcemal Fidan, 1994 yılında  30 yaşındayken Ardahan’ın Damal ilçesinde belediye başkanı seçildi ve 2014 yılına kadar aralıksız 20 yıl bu görevi devam ettirdi.Daha sonra  Kartal Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde CHP’den İstanbul Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. GÜLCEMAL FİDAN YETER BÜYÜKDURMUŞ YILMAZ YILDIZ

İmamoğlu, İBB'de 3 yeni atama yaptı  

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) yeni yönetim şekillenmeye devam ediyor.   İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Yeter Büyükdurmuş'u İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSBAK yönetim kurulu üyeliğine, Yılmaz Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi  İştiraklerinden Hamidiye A.Ş.’nin yönetim kuruluna, Gülcemal Fidan'ı İstanbul Büyükşehir Belediyesi i İSMEK Genel Koordinatörlüğüne atadı. 

 YETER BÜYÜKDURMUŞ

Sarıyer’de CHP Sarıyer İlçe Sekreterliği görevindeyken aktif ve çalışkan kişiliğiyle ön plana çıkan Büyükdurmuş, ardından İkinci Bölgeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. 

YILMAZ YILDIZ

Yıldız, 2007 genel seçimlerinde İstanbul 2. Bölge milletvekili aday adayı olarak çalışmalarda bulunmuştu. İstanbul Sevdalıları Platformu’nun koordinatörlüğü yapan Yılmaz Yıldız, en son CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda Eylem ve Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı yapmıştı.

 GÜLCEMAL FİDAN

Eğitim Fakültesi mezunu olan Gülcemal Fidan, 1994 yılında  30 yaşındayken Ardahan’ın Damal ilçesinde belediye başkanı seçildi ve 2014 yılına kadar aralıksız 20 yıl bu görevi devam ettirdi.Daha sonra  Kartal Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde CHP’den İstanbul Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

GÜLCEMAL FİDAN

YETER BÜYÜKDURMUŞ

YILMAZ YILDIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.