İmamoğlu'ndan İBB'ye 2 yeni atama daha

YEREL YÖNETİMLER 01.06.2020 - 10:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1584+ kez okundu.
 

İmamoğlu'ndan İBB'ye 2 yeni atama daha

İmamoğlu'ndan İBB'ye 2 yeni atama daha    Ekrem İmamoğlu'nun  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından üst düzey yönetimde yeni görevlendirmeler yapılmaya devam ediyor.   İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevlendirmeler gerçekleşmeye devam ediyor.     36. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi | İstanbul İl Başkanlığı | Yönetim Kurulu Üyesi   Kaan Akın İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye görevlendirme yapıldı   İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş.     İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş., İstanbul halkının fiziki ve ruhi sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için her türlü spor tesislerinden yararlanmasını ve spor etkinliklerine katılımını sağlamak, bunun için gerekli tesisleri kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmek amacıyla 02.10.1989 tarihinde kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini şehrin çeşitli bölgelerinde 27 adet spor kompleksinde sürdürmektedir.     CHP Çekmeköy İlçe Sekreteri, CHP Çekmeköy Bilişim Sorumlusu İrfan Temel  İBB iştiraki İstelkom A.Ş. yõnetim kuruluna atanmıştır  İSTTELKOM Bilgi teknolojileri ve elektronik haberleşme alanındaki ihtiyaçları karşılamak ve telekomünikasyon altyapı sorunları çözümlerine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olarak kuruluşunu gerçekleştirmiştir. İsttelkom geleceğin telekomünikasyon ihtiyaçlarına cevap verecek, dünya standartlarında geniş bant(fiber optik) altyapı yatırımları yaparak şehrin dijitalleşme süreçlerinde öncü rol üstlenmektedir.  

İmamoğlu'ndan İBB'ye 2 yeni atama daha

   Ekrem İmamoğlu'nun  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından üst düzey yönetimde yeni görevlendirmeler yapılmaya devam ediyor.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yeni görevlendirmeler gerçekleşmeye devam ediyor.  
 
36. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi | İstanbul İl Başkanlığı | Yönetim Kurulu Üyesi   Kaan Akın İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş.'ye görevlendirme yapıldı
 
İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş.  
 
İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği A.Ş., İstanbul halkının fiziki ve ruhi sağlığını güçlendirmek, yeteneklerini geliştirmek için her türlü spor tesislerinden yararlanmasını ve spor etkinliklerine katılımını sağlamak, bunun için gerekli tesisleri kurmak, kurdurmak, işletmek ve işlettirmek amacıyla 02.10.1989 tarihinde kurulmuştur. Bu amaç doğrultusunda faaliyetlerini şehrin çeşitli bölgelerinde 27 adet spor kompleksinde sürdürmektedir.  
 
CHP Çekmeköy İlçe Sekreteri, CHP Çekmeköy Bilişim Sorumlusu İrfan Temel  İBB iştiraki İstelkom A.Ş. yõnetim kuruluna atanmıştır 

İSTTELKOM Bilgi teknolojileri ve elektronik haberleşme alanındaki ihtiyaçları karşılamak ve telekomünikasyon altyapı sorunları çözümlerine katkıda bulunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi olarak kuruluşunu gerçekleştirmiştir.

İsttelkom geleceğin telekomünikasyon ihtiyaçlarına cevap verecek, dünya standartlarında geniş bant(fiber optik) altyapı yatırımları yaparak şehrin dijitalleşme süreçlerinde öncü rol üstlenmektedir.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.