İstanbul'da CHP'li Başkan koronaya yakalandı!

SAĞLIK 06.09.2020 - 08:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1989+ kez okundu.
 

İstanbul'da CHP'li Başkan koronaya yakalandı!

İstanbul'da CHP'li Başkan koronaya yakalandı!   CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını ve evde izolasyona alındığını duyurdu. Kemal Deniz Bozkurt’un burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine evinde tedavisine başlanan Başkan Bozkurt, sosyal medyada yaptığı açıklamada,   "Sevgili hemşehrilerim, yapılan COVID testimin sonucu pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi ancak bir süre evde, izolasyonda olmam gerekiyor. Sizlere, "maske, mesafe ve hijyen" kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. En kısa sürede, sağlıklı…’’ ifadelerini kullandı.

İstanbul'da CHP'li Başkan koronaya yakalandı!

 

CHP'li Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını ve evde izolasyona alındığını duyurdu.
Kemal Deniz Bozkurt’un burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı. Bunun üzerine evinde tedavisine başlanan Başkan Bozkurt, sosyal medyada yaptığı açıklamada,
 
"Sevgili hemşehrilerim, yapılan COVID testimin sonucu pozitif çıktı. Genel sağlık durumum gayet iyi ancak bir süre evde, izolasyonda olmam gerekiyor. Sizlere, "maske, mesafe ve hijyen" kurallarına uymanın önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. En kısa sürede, sağlıklı…’’ ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.