İSTANBUL MUHTARLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

YEREL YÖNETİMLER 26.06.2020 - 09:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1879+ kez okundu.
 

İSTANBUL MUHTARLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

İSTANBUL MUHTARLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM İstanbul’da kafeteryaları olan, köşkleri turizm amaçlı işleten ve turizm mekanlarında restoranlar işleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) BELTUR AŞ,  İstanbul Muhtarlarına yüzde 20 indirimli hizmet verileceğini duyurdu. TÜMFED  Başkanı  Selami AYKUT'un sosyal medyadan yaptrığı açıklamada    ''İBB Beltur AŞ tesislerinde İstanbul Muhtarlarına 20 indirim imkanı sağlanmıştır. İBB Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu'a ve @beltur a Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun.'' Selami AYKUT TÜMFED Başkanı

İSTANBUL MUHTARLARINA YÜZDE 20 İNDİRİM

İstanbul’da kafeteryaları olan, köşkleri turizm amaçlı işleten ve turizm mekanlarında restoranlar işleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) BELTUR AŞ,  İstanbul Muhtarlarına yüzde 20 indirimli hizmet verileceğini duyurdu.

TÜMFED  Başkanı  Selami AYKUT'un sosyal medyadan yaptrığı açıklamada  

 ''İBB Beltur AŞ tesislerinde İstanbul Muhtarlarına 20 indirim imkanı sağlanmıştır.

İBB Başkanı Sn Ekrem İmamoğlu'a ve @beltur a Tüm İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyorum.
Tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun.''

Selami AYKUT
TÜMFED Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.