İstanbul Şahin'e emanet

SİYASİ PARTİLER 09.01.2020 - 21:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1499+ kez okundu.
 

İstanbul Şahin'e emanet

İstanbul Şahin'e emanet Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin, üç büyükşehir il başkan belli oldu. Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı görevine Osman Hakan Kılıç getirildi. Konya İl Başkanı ise Hasan Ekici oldu. En çok merak edilen İstanbul İl Başkanlığına ise İsah Mesih Şahin atandı. İstanbul İl Başkanı olan İsa Mesih Şahin AK Parti eski Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Şahin 9 Kasım 2019'da, 15 Temmuz ruhunun partiden tasfiye edildiğini ileri sürerek AK Parti'den istifa etmişti.

İstanbul Şahin'e emanet

Ahmet Davutoğlu liderliğinde kurulan Gelecek Partisi'nin, üç büyükşehir il başkan belli oldu.

Gelecek Partisi Ankara İl Başkanlığı görevine Osman Hakan Kılıç getirildi. Konya İl Başkanı ise Hasan Ekici oldu. En çok merak edilen İstanbul İl Başkanlığına ise İsah Mesih Şahin atandı. İstanbul İl Başkanı olan İsa Mesih Şahin AK Parti eski Kadıköy İlçe Başkanlığı görevini yürütmüştü. Şahin 9 Kasım 2019'da, 15 Temmuz ruhunun partiden tasfiye edildiğini ileri sürerek AK Parti'den istifa etmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.