İZZET ULVİ YÖNTER GAZETECİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN TBMM NE KANUN TEKLİFİ  SUNDU

SİYASİ PARTİLER 05.03.2020 - 22:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2221+ kez okundu.
 

İZZET ULVİ YÖNTER GAZETECİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN TBMM NE KANUN TEKLİFİ  SUNDU

İZZET ULVİ YÖNTER GAZETECİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN TBMM'NE KANUN TEKLİFİ  SUNDU Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter  İnternet Gazeteciliği ve Gazetecilerin sorunlarının çözümü için TBMM'ne kanun teklifi verdi. Yönter'in teklifin en kısa sürede sonuçlanması için takipçisi olacağı bildirildi. Konuyla ilgili Katılımcı Maltepe Gazetesi İmtiyaz sahibi Melek Köselerden'e bilgi veren MHP Maltepe İlçe başkanı Ömer Lefzan "Bildiğiniz gibi kasım ayının son günlerinde Genel başkan yardımcısı sayın Ulvi Yönder' in katılımı ile Maltepe muhtarlarıyla ve STK başkanlarıyla bir toplantı yapmıştık. O toplantıda sayın genel başkan yardımcımız muhtarlar ile ilgili verdikleri bir kanun teklifinde Onların devlet memuru sayılmasını ve en düşük memur derece maaşıyla maaşlandırılmasını  teklifte belirttiklerini açıklamıştı.Bu kez de gazetecilerin sorunlarının çözümü için kanun teklifini TBMM ne verdiler. Hayırlı olsun"dedi. Bilindiği gibi Göreve geldiği günden bu yana dur durak bilmeden, her gün seçim var gibi çalışan MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan, MHP Genel Başkan yardımcısı İzzet Ulvi YÖNTER,Milletvekili M.Bülent KARATAŞ,MYK Üyeleri Nevzat ÜNLÜTÜRK,İbrahim ÜNAL,Nur Tuğba AKTAY ve İl başkanı Birol GÜR ,Maltepe Mahalle muhtarları,STK Temsilcileri ve Yerel basın  temsilcilerinin katılım gösterdiği Şato Cafe & Restaurant genişletilmiş  istişare toplantısı düzenlemişti. Toplantıya katılan Genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi yönter "Muhtarlarımızın taleplerini dinlediğimiz yerde bırakmadık. TBMM ne muhtarların özlük haklarının düzeltilmesi için kanun teklifi verdik. Türkiyede 50 bin muhtarımız  bulunuyor. Onların devlet memuru sayılmasını ve en düşük memur derece maaşıyla maaşlandırılmasını  teklifte sunduk. Biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Onlar bize emanetler.   "demişti.   Toplantıda hazır bulunan  Katılımcı Maltepe gazetesi sahibi ve Maltepe Yerel gazeteciler derneği başkanı Melek Köselerden'de yerel basının sorunlarını dile getirdi ve "Beni yaşat ki Devlet yaşa" diyerek yerel basına da düzenleme getirilmesini,ekonomik sıkıntılarının çözümlenmesini istediklerini belirtmişti. MHP ilçe başkanı Ömer Lefzan bu toplantıdan sonra genel başkan yardımcısı Yönter ile konuya ilişkin bir kaç kez görüştüklerini belirtti ve hazırlanan kanun teklifini gazetemizle paylaştı. Gazetecilerin sorunlarını her fırsatta dile getiren Maltepe Yerel gazeteçiler derneği başkanı ve gazetemiz sahibi Melek Köselerden daha sonra MHP genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi Yönter i telefon ile arayarak hazırlanan kanun teklifinden duyduğu  umutlarını paylaştı. Yönter Köselerden e  kanun teklifinin takipçisi olacağını ve her zaman gazetecilerin  sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. 

İZZET ULVİ YÖNTER GAZETECİLERİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN TBMM'NE KANUN TEKLİFİ  SUNDU

Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter  İnternet Gazeteciliği ve Gazetecilerin sorunlarının çözümü için TBMM'ne kanun teklifi verdi. Yönter'in teklifin en kısa sürede sonuçlanması için takipçisi olacağı bildirildi.
Konuyla ilgili Katılımcı Maltepe Gazetesi İmtiyaz sahibi Melek Köselerden'e bilgi veren MHP Maltepe İlçe başkanı Ömer Lefzan
"Bildiğiniz gibi kasım ayının son günlerinde Genel başkan yardımcısı sayın Ulvi Yönder' in katılımı ile Maltepe muhtarlarıyla ve STK başkanlarıyla bir toplantı yapmıştık. O toplantıda sayın genel başkan yardımcımız muhtarlar ile ilgili verdikleri bir kanun teklifinde Onların devlet memuru sayılmasını ve en düşük memur derece maaşıyla maaşlandırılmasını  teklifte belirttiklerini açıklamıştı.Bu kez de gazetecilerin sorunlarının çözümü için kanun teklifini TBMM ne verdiler. Hayırlı olsun"dedi.
Bilindiği gibi Göreve geldiği günden bu yana dur durak bilmeden, her gün seçim var gibi çalışan MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan, MHP Genel Başkan yardımcısı İzzet Ulvi YÖNTER,Milletvekili M.Bülent KARATAŞ,MYK Üyeleri Nevzat ÜNLÜTÜRK,İbrahim ÜNAL,Nur Tuğba AKTAY ve İl başkanı Birol GÜR ,Maltepe Mahalle muhtarları,STK Temsilcileri ve Yerel basın  temsilcilerinin katılım gösterdiği Şato Cafe & Restaurant genişletilmiş  istişare toplantısı düzenlemişti.
Toplantıya katılan Genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi yönter "Muhtarlarımızın taleplerini dinlediğimiz yerde bırakmadık. TBMM ne muhtarların özlük haklarının düzeltilmesi için kanun teklifi verdik. Türkiyede 50 bin muhtarımız  bulunuyor. Onların devlet memuru sayılmasını ve en düşük memur derece maaşıyla maaşlandırılmasını  teklifte sunduk. Biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız. Onlar bize emanetler.   "demişti.
 
Toplantıda hazır bulunan  Katılımcı Maltepe gazetesi sahibi ve Maltepe Yerel gazeteciler derneği başkanı Melek Köselerden'de yerel basının sorunlarını dile getirdi ve "Beni yaşat ki Devlet yaşa" diyerek yerel basına da düzenleme getirilmesini,ekonomik sıkıntılarının çözümlenmesini istediklerini belirtmişti.
MHP ilçe başkanı Ömer Lefzan bu toplantıdan sonra genel başkan yardımcısı Yönter ile konuya ilişkin bir kaç kez görüştüklerini belirtti ve hazırlanan kanun teklifini gazetemizle paylaştı.
Gazetecilerin sorunlarını her fırsatta dile getiren Maltepe Yerel gazeteçiler derneği başkanı ve gazetemiz sahibi Melek Köselerden daha sonra MHP genel başkan yardımcısı İzzet Ulvi Yönter i telefon ile arayarak hazırlanan kanun teklifinden duyduğu  umutlarını paylaştı. Yönter Köselerden e  kanun teklifinin takipçisi olacağını ve her zaman gazetecilerin  sorunlarının takipçisi olacaklarını söyledi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.