KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANININ MESAİSİ OLMAZ 

YEREL YÖNETİMLER 07.11.2019 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1120+ kez okundu.
 

KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANININ MESAİSİ OLMAZ 

KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANININ MESAİSİ OLMAZ    Belediye Başkanının mesaisi olmaz. Sabah gideceğim 08.00, akşam 17.00 evime değil, 24 saat Belediye Başkanı görev başındadır. Telefonu gelir, şikayeti gelir, şu gelir, bu gelir vs. bir yerde yangın olur, bir yeri su basar. Belediye Başkanı gidecek onun görevi odur zaten. O beldede yaşayan herkesin huzur içinde yaşamasını sağlamak için elinden gelen çabayı gösterecek. Bir yerde çocuk aç mı yatıyor yatağa, aç mı giriyor, o gece Belediye Başkanı o çocuğun karnı doymadan evine gidip uyumayacak, ben bunu söylüyorum. Evine gidip uyumayacak, bakacak o çocuğa. Bizim belediyecilik anlayışımız budur. Elbette kültür de olacak, elbette sanat olacak, elbette sanatçılar gelecek, elbette kitap fuarları kurulacak, elbette ki güzel etkinlikler yapılacak kadınıyla, erkeğiyle. Hala Maltepe’de tapu sorunu olanlar var, kentsel dönüşüm alanları yeniden yapılacak. Bütün bunların çözülmesi lazım. Bir kısmını çözdüler, bundan sonra da çözülmesi lazım.  CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşma özetle şöyle: Belediye Başkanının mesaisi olmaz

KILIÇDAROĞLU, BELEDİYE BAŞKANININ MESAİSİ OLMAZ 

 
Belediye Başkanının mesaisi olmaz. Sabah gideceğim 08.00, akşam 17.00 evime değil, 24 saat Belediye Başkanı görev başındadır. Telefonu gelir, şikayeti gelir, şu gelir, bu gelir vs. bir yerde yangın olur, bir yeri su basar. Belediye Başkanı gidecek onun görevi odur zaten. O beldede yaşayan herkesin huzur içinde yaşamasını sağlamak için elinden gelen çabayı gösterecek. Bir yerde çocuk aç mı yatıyor yatağa, aç mı giriyor, o gece Belediye Başkanı o çocuğun karnı doymadan evine gidip uyumayacak, ben bunu söylüyorum. Evine gidip uyumayacak, bakacak o çocuğa. Bizim belediyecilik anlayışımız budur. Elbette kültür de olacak, elbette sanat olacak, elbette sanatçılar gelecek, elbette kitap fuarları kurulacak, elbette ki güzel etkinlikler yapılacak kadınıyla, erkeğiyle. Hala Maltepe’de tapu sorunu olanlar var, kentsel dönüşüm alanları yeniden yapılacak. Bütün bunların çözülmesi lazım. Bir kısmını çözdüler, bundan sonra da çözülmesi lazım. 
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun yaptığı konuşma özetle şöyle:



Belediye Başkanının mesaisi olmaz
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.