Kaymakam Dallı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

GÜNDEM 29.08.2020 - 22:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1292+ kez okundu.
 

Kaymakam Dallı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Kaymakam Dallı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Kaymakam Dallı 30 Ağustos mesajında, “Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü milletçe, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Destansı İstiklal Mücadelemizi taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu zafer, Yeni Türk Devleti’nin kuruluşunun da habercisi olmuştur. Bu zafer, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle Çerkez’iyle, doğusuyla, batısıyla bir ve bütün olduğumuzun en somut göstergesidir. Bugün de bu destansı mücadeleyi veren atalarımızın torunları olarak, Devletimize, bayrağımıza bağlılığımızı hep birlikte ifade ediyoruz. 30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır. Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Kaymakam Dallı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Dallı 30 Ağustos mesajında, “Vatan toprağımızın düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30 Ağustos Zaferi’nin yıldönümünü milletçe, büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Destansı İstiklal Mücadelemizi taçlandıran ve Misak-ı Milli hedefinin gerçekleştirilmesine zemin hazırlayan bu zafer, Yeni Türk Devleti’nin kuruluşunun da habercisi olmuştur. Bu zafer, Türk’üyle, Kürt’üyle, Laz’ıyla, Gürcü’süyle Çerkez’iyle, doğusuyla, batısıyla bir ve bütün olduğumuzun en somut göstergesidir. Bugün de bu destansı mücadeleyi veren atalarımızın torunları olarak, Devletimize, bayrağımıza bağlılığımızı hep birlikte ifade ediyoruz.

30 Ağustos Zaferi, büyük Türk Milleti’nin gücüne inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağının da simgesidir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz, milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi, ebediyete intikal eden Gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.