KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

SPOR 07.01.2021 - 00:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2264+ kez okundu.
 

KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ  DUYURU   Ali Düşmez'in Spor Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde tescili bulunan ve faal olan Amatör Spor kulüplerimize 5.000,00 TL (Beş Bin TL) nakdi yardım yapılmasına karar kılınmıştır.  Daha öncesinde kulüplerimize nakdi yardım yapılması için istenen "vergi borcu yoktur" yazısı Genel Başkanımızın çalışmaları neticesinde kulüplerimize yapılacak olan 5.000,00 TL'ye kadar nakdi yardım için istenmeyecektir. Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’na ve Genel Başkanımız Ali Düşmez'e amatör spor kulüplerine yaptıkları hizmet ve mücadele için teşekkür ederiz. Yapılacak yardım ile ilgili olarak kulüplerimizin hazırlayacağı evraklar ektedir. Kulüplerimiz eklerin yanı sıra Genel Kurul Sonuç bildirimi ve yönetim kurulu kararını da beraberinde vermek zorundadırlar. Tüm kulüplerimize önemle DUYURULUR. Ek 1 için tıklayınız... Ek 2 için tıklayınız...

KULÜPLERİMİZE ÖNEMLİ  DUYURU

 

Ali Düşmez'in Spor Bakanlığı nezdinde yapmış olduğu girişimle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nde tescili bulunan ve faal olan Amatör Spor kulüplerimize 5.000,00 TL (Beş Bin TL) nakdi yardım yapılmasına karar kılınmıştır.  Daha öncesinde kulüplerimize nakdi yardım yapılması için istenen "vergi borcu yoktur" yazısı Genel Başkanımızın çalışmaları neticesinde kulüplerimize yapılacak olan 5.000,00 TL'ye kadar nakdi yardım için istenmeyecektir. Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’na ve Genel Başkanımız Ali Düşmez'e amatör spor kulüplerine yaptıkları hizmet ve mücadele için teşekkür ederiz.

Yapılacak yardım ile ilgili olarak kulüplerimizin hazırlayacağı evraklar ektedir. Kulüplerimiz eklerin yanı sıra Genel Kurul Sonuç bildirimi ve yönetim kurulu kararını da beraberinde vermek zorundadırlar.

Tüm kulüplerimize önemle DUYURULUR.

Ek 1 için tıklayınız...

Ek 2 için tıklayınız...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.