Maltepe D-100 Karayolu'nda yayaların 'korku' geçidi

MAHALLELERİMİZ 05.09.2020 - 17:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1476+ kez okundu.
 

Maltepe D-100 Karayolu'nda yayaların 'korku' geçidi

Maltepe D-100 Karayolu'nda yayaların 'korku' geçidi İstanbul Maltepe Küçükyalı'da D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidi tehlike saçıyor. Özellikle merdivenlerde bulunan demirlerin büyük ölçüde çürüdüğü görülen üst geçidi kullanan vatandaşlar endişe duyuyor. Maltepe Küçükyalı'da D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidi vatandaşlara korku yaşatıyor. Çevresinde okul, iş yerleri, alışveriş merkezi bulunan üst geçidi her gün çok sayıda yaya kullanıyor. Ancak yaya üst geçidinin çürüyen demirleri tehlike saçıyor. Bazı demirlerin koptuğu görülürken, üst geçidi kullanan vatandaşlar endişe duyduklarını ifade ederek yetkililere önlem alınıp, bakım yapılması için çağrıda bulunuyor.        "ENDİŞEMİZ VAR, YENİLENMESİNİ İSTİYORUZ" Üst geçidi kullanan bir vatandaş, "Endişemiz var. Yenilenmesini istiyoruz. Hatta az önce geçerken buranın çok eskidiğini konuştuk. Yetkililerin bir an önce buraya el atması gerekiyor. Otobandan minibüse biniyoruz, buralarda alışveriş merkezlerinde işlerimiz var. Onları halledip evimize dönüyoruz. Bu üst geçidi sürekli kullanıyoruz. Lisenin yanında böyle bir üst geçit olması aslında hiç hoş değil. Daha sağlam olmalı. Çocuklarımızı bu üst geçide emanet ediyoruz. Yapılmazsa yetkililer düşünsün. Sonrasında ahlayıp vahlayıp dururlar. Bu da hoş olmaz" diye konuştu.

Maltepe D-100 Karayolu'nda yayaların 'korku' geçidi

İstanbul Maltepe Küçükyalı'da D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidi tehlike saçıyor. Özellikle merdivenlerde bulunan demirlerin büyük ölçüde çürüdüğü görülen üst geçidi kullanan vatandaşlar endişe duyuyor.

Maltepe Küçükyalı'da D-100 Karayolu üzerinde bulunan yaya üst geçidi vatandaşlara korku yaşatıyor. Çevresinde okul, iş yerleri, alışveriş merkezi bulunan üst geçidi her gün çok sayıda yaya kullanıyor. Ancak yaya üst geçidinin çürüyen demirleri tehlike saçıyor. Bazı demirlerin koptuğu görülürken, üst geçidi kullanan vatandaşlar endişe duyduklarını ifade ederek yetkililere önlem alınıp, bakım yapılması için çağrıda bulunuyor. 

 

 

 

"ENDİŞEMİZ VAR, YENİLENMESİNİ İSTİYORUZ"

Üst geçidi kullanan bir vatandaş, "Endişemiz var. Yenilenmesini istiyoruz. Hatta az önce geçerken buranın çok eskidiğini konuştuk. Yetkililerin bir an önce buraya el atması gerekiyor. Otobandan minibüse biniyoruz, buralarda alışveriş merkezlerinde işlerimiz var. Onları halledip evimize dönüyoruz. Bu üst geçidi sürekli kullanıyoruz. Lisenin yanında böyle bir üst geçit olması aslında hiç hoş değil. Daha sağlam olmalı. Çocuklarımızı bu üst geçide emanet ediyoruz. Yapılmazsa yetkililer düşünsün. Sonrasında ahlayıp vahlayıp dururlar. Bu da hoş olmaz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.