Maltepe'de ambulans kazası! Yaralılar var

POLİS & ADLİYE 01.06.2020 - 12:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1605+ kez okundu.
 

Maltepe'de ambulans kazası! Yaralılar var

Maltepe'de ambulans kazası! Yaralılar var İstanbul Maltepe'de meydana gelen kazada, ambulanstaki bir  hasta ve 3 görevli yaralandı. D-100 Karayolu 70 evler yan yol ayrımındamaltepe yönünde seyrede ambulans, trafik  nedeniyle araca çarparak kontrolden çıktı. Ambulans, yol kenarındaki  bariyerlere çarparak durdu. Kazada, ambulansta bulunan 3 personel ile hastaneye götürülen bir vatandaş yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Maltepe yönünde trafik yoğunluğu oluştu.  

Maltepe'de ambulans kazası! Yaralılar var

İstanbul Maltepe'de meydana gelen kazada, ambulanstaki bir  hasta ve 3 görevli yaralandı.

D-100 Karayolu 70 evler yan yol ayrımındamaltepe yönünde seyrede ambulans, trafik  nedeniyle araca çarparak kontrolden çıktı. Ambulans, yol kenarındaki  bariyerlere çarparak durdu.

Kazada, ambulansta bulunan 3 personel ile hastaneye götürülen bir vatandaş yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu Maltepe yönünde trafik yoğunluğu oluştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.