MALTEPE'DE BU SABAH POLİS TEK TEK DURDURDU

POLİS & ADLİYE 20.10.2020 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1298+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE BU SABAH POLİS TEK TEK DURDURDU

MALTEPE'DE BU SABAH POLİS TEK TEK DURDURDU Polis ekiplerinin toplu taşımalardaki korona denetimleri sürüyor Maltepe'deki denetimlerde bir yolcu minibüsüne ve ticari taksiye ceza kesildi İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası polis ekipleri il genelinde denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. -İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası polis ekipleri il genelinde denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Maltepe'deki denetimlerde bir yolcu minibüsü ve ticari taksiye para cezası kesildi.   Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler çerçevesinde polis ekipleri sabahın erken saatlerinde Maltepe Köprüsü D-100 Kuzey yolu üzerinde denetim gerçekleştirdi. Polisler, durdurdukları araçtaki sürücülere maske, sosyal mesafe ve trafik denetimi yaptı. Önce maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uyarılarda bulunan ekipler daha sonrasında sürücülerden ehliyet ve ruhsat isteyerek GBT sorgusu gerçekleştirdi.   

MALTEPE'DE BU SABAH POLİS TEK TEK DURDURDU

Polis ekiplerinin toplu taşımalardaki korona denetimleri sürüyor Maltepe'deki denetimlerde bir yolcu minibüsüne ve ticari taksiye ceza kesildi İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası polis ekipleri il genelinde denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.

-İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge sonrası polis ekipleri il genelinde denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor. Maltepe'deki denetimlerde bir yolcu minibüsü ve ticari taksiye para cezası kesildi.

 

Koronavirüs salgınına yönelik tedbirler çerçevesinde polis ekipleri sabahın erken saatlerinde Maltepe Köprüsü D-100 Kuzey yolu üzerinde denetim gerçekleştirdi. Polisler, durdurdukları araçtaki sürücülere maske, sosyal mesafe ve trafik denetimi yaptı. Önce maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde uyarılarda bulunan ekipler daha sonrasında sürücülerden ehliyet ve ruhsat isteyerek GBT sorgusu gerçekleştirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.