Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi

MAHALLELERİMİZ 27.05.2020 - 23:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2583+ kez okundu.
 

Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi

Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi   Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi  Maltepe Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan ve 29 Mayıs Mayıs'ta cuma namazıyla yeniden cemaatine kavuşacak camilerde dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.   Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 29 Mayıs'ta yeterli bahçesi, avlusu ve açık alanı bulunan camilerde cuma namazının kılınmaya başlanacağının duyurulması üzerine Maltepe Belediyesi ekipleri harekete geçti. Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilk etapta ilçedeki  camilerini dezenfekte etmeye başladı. Aralarında Maltepe merkez camii de yer aldığı 40 camide dezenfekte çalışmaları, bitti Öte yandan, belediye ekipleri, dezenfeksiyon işlemlerinde Sağlık Bakanlığından onaylı, mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahip, uygulayıcılar ile uygulama ortamını kullanacak insanların yanı sıra hayvanlara da zararı bulunmayan temizlik maddesi kullandıklarını bildirdi. Maltepe Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada; Camilerimiz cuma namazı ile yeniden ibadete açılıyor!    29 Mayıs Cuma günü 11.30’dan itibaren Maltepe Merkez Camii önünden sahile araç kaldırılacaktır.  İbadet alanlarımızın temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmaktadır.  Cuma namazını kılmak için, ibadet yeri olarak belirlenen açık alanların tercih edilmesi sağlığımız açısından önemlidir. Maltepe’de cuma namazı kılınacak camiler ve ibadet alanları:      

Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi

 

Maltepe'de cuma namazıyla ibadete açılacak camiler dezenfekte edildi

 Maltepe Belediyesi, Kovid-19 tedbirleri kapsamında ibadete kapatılan ve 29 Mayıs Mayıs'ta cuma namazıyla yeniden cemaatine kavuşacak camilerde dezenfekte işlemi gerçekleştirildi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 29 Mayıs'ta yeterli bahçesi, avlusu ve açık alanı bulunan camilerde cuma namazının kılınmaya başlanacağının duyurulması üzerine Maltepe Belediyesi ekipleri harekete geçti.

Belediyenin Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilk etapta ilçedeki  camilerini dezenfekte etmeye başladı.

Aralarında Maltepe merkez camii de yer aldığı 40 camide dezenfekte çalışmaları, bitti

Öte yandan, belediye ekipleri, dezenfeksiyon işlemlerinde Sağlık Bakanlığından onaylı, mikroorganizmalara karşı geniş etki alanına sahip, uygulayıcılar ile uygulama ortamını kullanacak insanların yanı sıra hayvanlara da zararı bulunmayan temizlik maddesi kullandıklarını bildirdi.

Maltepe Belediyesi sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada;

Camilerimiz cuma namazı ile yeniden ibadete açılıyor!
 

 29 Mayıs Cuma günü 11.30’dan itibaren Maltepe Merkez Camii önünden sahile araç kaldırılacaktır.


 İbadet alanlarımızın temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmaktadır.

 Cuma namazını kılmak için, ibadet yeri olarak belirlenen açık alanların tercih edilmesi sağlığımız açısından önemlidir.

Maltepe’de cuma namazı kılınacak camiler ve ibadet alanları:
  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.