Maltepe'de 'evde kalan' vatandaşlara sıcak yemek desteği

YEREL YÖNETİMLER 23.05.2020 - 18:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2714+ kez okundu.
 

Maltepe'de 'evde kalan' vatandaşlara sıcak yemek desteği

Maltepe'de 'evde kalan' vatandaşlara sıcak yemek desteği  Maltepe Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine günlük sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Günlük 3 öğün sıcak yemek hazırlayan Maltepe belediye ekipleri, taleplerin artması nedeniyle sıcak yemek kapasitesini arttırdı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığının aldığı önlemler kapsamında yayımladığı genelge uyarınca, sokağa çıkamayan kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlar için Maltepe Belediyesi harekete geçti. Maltepe belediye ekipleri, evden çıkamayan vatandaşlara sıcak yemek ikram ediyor. Maltepe Belediyesi ekipleri, evinde kimsesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek servisi yapıyor. Maltepe Belediyesi evde yemeğini yapamayan kişilere aşevinde pişirdiği 4 çeşit yemeği ve ekmeği her gün sefer taslarıyla ailelerin kapılarına kadar götürüyor. Belediye her gün 469 haneye sıcak yemek ikramında bulunuyor.        

Maltepe'de 'evde kalan' vatandaşlara sıcak yemek desteği

 Maltepe Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan önlemler kapsamında sokağa çıkamayan 65 yaş üstü kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşların evlerine günlük sıcak yemek dağıtımı yapıyor. Günlük 3 öğün sıcak yemek hazırlayan Maltepe belediye ekipleri, taleplerin artması nedeniyle sıcak yemek kapasitesini arttırdı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığının aldığı önlemler kapsamında yayımladığı genelge uyarınca, sokağa çıkamayan kimsesiz, hasta ve yaşlı vatandaşlar için Maltepe Belediyesi harekete geçti.

Maltepe belediye ekipleri, evden çıkamayan vatandaşlara sıcak yemek ikram ediyor. Maltepe Belediyesi ekipleri, evinde kimsesi olmayan 65 yaş üstü vatandaşlara sıcak yemek servisi yapıyor. Maltepe Belediyesi evde yemeğini yapamayan kişilere aşevinde pişirdiği 4 çeşit yemeği ve ekmeği her gün sefer taslarıyla ailelerin kapılarına kadar götürüyor. Belediye her gün 469 haneye sıcak yemek ikramında bulunuyor.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.