Maltepe'de Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı

SPOR 15.05.2020 - 19:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2428+ kez okundu.
 

Maltepe'de Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı

Maltepe'de Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası, İstanbul'nun Maltepe ilçesinde Atatürk tören alanında resmi çelenk sunum programıyla başladı.   Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası, İstanbul'nun Maltepe ilçesinde Atatürk tören alanında resmi çelenk sunum programıyla başladı. Gençlik Haftası kutlama programı, korona virüs nedeniyle internet üzerinden evlerdeki çeşitli sportif etkinliklerle bir hafta boyunca devam edecek. Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101'inci yılı, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk tören alanında tören gerçekleştirildi. Törene; Maltepe Gençlik ve Spor İlçe spor müdürü Serkan Sağbili,Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz ve    Maltepe, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli katıldı. Tören, Gençlik ve Spor İlçe spor müdürü Serkan Sağbili   Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesiyle son buldu.   Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15 - 19 Mayıs tarihleri arasında antrenör ve sporcuların katılımı ile sosyal medya platformları üzerinden evde spor faaliyetlerinin gerçekleştirilecek.

Maltepe'de Gençlik Haftası etkinlikleri törenle başladı

Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası, İstanbul'nun Maltepe ilçesinde Atatürk tören alanında resmi çelenk sunum programıyla başladı.

 

Her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası, İstanbul'nun Maltepe ilçesinde Atatürk tören alanında resmi çelenk sunum programıyla başladı. Gençlik Haftası kutlama programı, korona virüs nedeniyle internet üzerinden evlerdeki çeşitli sportif etkinliklerle bir hafta boyunca devam edecek.

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 101'inci yılı, Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Atatürk tören alanında tören gerçekleştirildi.

Törene; Maltepe Gençlik ve Spor İlçe spor müdürü Serkan Sağbili,Maltepe Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hamit Korkmaz ve    Maltepe, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli katıldı. Tören, Gençlik ve Spor İlçe spor müdürü Serkan Sağbili   Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başlayıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın seslendirilmesiyle son buldu.

 

Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 15 - 19 Mayıs tarihleri arasında antrenör ve sporcuların katılımı ile sosyal medya platformları üzerinden evde spor faaliyetlerinin gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.