Maltepe'de kaldırıma çarpan araç şaha kalkıp takla attı

BELEDİYE 19.10.2019 - 07:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1551+ kez okundu.
 

Maltepe'de kaldırıma çarpan araç şaha kalkıp takla attı

Maltepe'de kaldırıma çarpan araç şaha kalkıp takla attı Maltepe’de içerisinde 1 yaşındaki bebeğin de bulunduğu otomobil, önce kaldırıma sonra çöp konteynerine çarparak şaha kalktı. Cevizli Mahallesi  Tugay Yolu Caddesinde ilerleyen otomobil, Zuhal Caddesi kesişme noktasında kontrolden çıkarak önce kaldırıma ardından çöp konteynerine çarptı.Çarpmanın etkisiyle yan yatan araçtaki biri bebek üç kişinin hafif yaralı kurtuldu. OTOMOBİL ŞAHA KALKTI Kaza İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir araç sürücüsü, virajı dönmek için direksiyonu kırdı. Bu sırada karşıdan gelen, içerisinde 1 yaşında bebeğin bulunduğu aracın sürücüsü, dönen araca çarpmamak için ani fren yaparak direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan araç önce kaldırma ardından çöp konteynerine feci şekilde çarpıp şaha kalktı.   CEVİZLİ MAHALLESİ TUGAY YOLU'NDA  MEYDANA GELDİ   Kazayı gören vatandaşların yardıma koşması ile araç içerisinde bulunan biri bebek 3 kişi yan yatan otomobilden çıkarıldı. Hafif yaralanan 3 kişinin tedavileri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta yapıldı.  

Maltepe'de kaldırıma çarpan araç şaha kalkıp takla attı

Maltepe’de içerisinde 1 yaşındaki bebeğin de bulunduğu otomobil, önce kaldırıma sonra çöp konteynerine çarparak şaha kalktı. Cevizli Mahallesi  Tugay Yolu Caddesinde ilerleyen otomobil, Zuhal Caddesi kesişme noktasında kontrolden çıkarak önce kaldırıma ardından çöp konteynerine çarptı.Çarpmanın etkisiyle yan yatan araçtaki biri bebek üç kişinin hafif yaralı kurtuldu.

OTOMOBİL ŞAHA KALKTI

Kaza İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana geldi. Yolda seyir halinde olan bir araç sürücüsü, virajı dönmek için direksiyonu kırdı. Bu sırada karşıdan gelen, içerisinde 1 yaşında bebeğin bulunduğu aracın sürücüsü, dönen araca çarpmamak için ani fren yaparak direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan araç önce kaldırma ardından çöp konteynerine feci şekilde çarpıp şaha kalktı.

  CEVİZLİ MAHALLESİ TUGAY YOLU'NDA  MEYDANA GELDİ

 

Kazayı gören vatandaşların yardıma koşması ile araç içerisinde bulunan biri bebek 3 kişi yan yatan otomobilden çıkarıldı. Hafif yaralanan 3 kişinin tedavileri olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.