Maltepe’de Kumar Oynayanlara Baskın

POLİS & ADLİYE 17.05.2020 - 05:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1593+ kez okundu.
 

Maltepe’de Kumar Oynayanlara Baskın

Maltepe’de Kumar Oynayanlara Baskın İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince COVİD- 19 tedbirleri ile ilgili kapalı olması gereken işyerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimler kapsamında 15.05.2020 tarihinde Maltepe’de bir kahve görünümlü bir binaya saat 23.50 sıralarında baskın yapan polis kumar oynayanları suç üstü yakaladı. Binanın 2.katında kumar oynandığı ihbarını alan Maltepe polisi ruhsatsız işyerine baskın yaptı ve 15 şahsı suç üstü yakaladı. Şahıslara toplamda 47 bin 250 lira para cezası kesildi.  Maltepe Küçükyalı mahallesi Atatürk caddesinde  bir binanın 2.katında kumar ihbarı olan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgeye baskın yaptı. İhbar edilen adreste 15 kişi yakalanırken ile çok sayıda kumar gereci ele geçirildi. İşyeri sahibine kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu aşağıdaki gibidir  İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince COVİD- 19 tedbirleri ile ilgili kapalı olması gereken işyerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimler kapsamında;   15.05.2020 tarihinde İlimiz Maltepe ilçesi Küçükyalı Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan bir binanın 2. Katında kıraathane niteliğine dönüştürülmüş açık bir işyeri olduğu yönünde bilgi edinilmesi üzerine, saat 23.50 sıralarında bahse konu adreste yapılan kontrollerde sosyal mesafe kurallarına aykırı bir şekilde işyerinde bulunan (15) şahsın her birine 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden 3.150 TL’den toplam 47.250 TL tutarında idari para cezası işlemi uygulanmıştır.   Konu ile ilgili ruhsatsız olduğu tespit edilen işyeri, İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verilmiştir.   Kamuoyunun bilgisine sunulur.      

Maltepe’de Kumar Oynayanlara Baskın

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince COVİD- 19 tedbirleri ile ilgili kapalı olması gereken işyerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimler kapsamında 15.05.2020 tarihinde Maltepe’de bir kahve görünümlü bir binaya saat 23.50 sıralarında baskın yapan polis kumar oynayanları suç üstü yakaladı. Binanın 2.katında kumar oynandığı ihbarını alan Maltepe polisi ruhsatsız işyerine baskın yaptı ve 15 şahsı suç üstü yakaladı. Şahıslara toplamda 47 bin 250 lira para cezası kesildi.

 Maltepe Küçükyalı mahallesi Atatürk caddesinde  bir binanın 2.katında kumar ihbarı olan Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bölgeye baskın yaptı.

İhbar edilen adreste 15 kişi yakalanırken ile çok sayıda kumar gereci ele geçirildi. İşyeri sahibine kumar oynanması için yer ve imkan sağlama suçundan işlem yapıldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü-Basın Duyurusu aşağıdaki gibidir 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince COVİD- 19 tedbirleri ile ilgili kapalı olması gereken işyerlerine yönelik gerçekleştirilen denetimler kapsamında;
 
15.05.2020 tarihinde İlimiz Maltepe ilçesi Küçükyalı Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan bir binanın 2. Katında kıraathane niteliğine dönüştürülmüş açık bir işyeri olduğu yönünde bilgi edinilmesi üzerine, saat 23.50 sıralarında bahse konu adreste yapılan kontrollerde sosyal mesafe kurallarına aykırı bir şekilde işyerinde bulunan (15) şahsın her birine 1593 Sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesine istinaden 3.150 TL’den toplam 47.250 TL tutarında idari para cezası işlemi uygulanmıştır.
 
Konu ile ilgili ruhsatsız olduğu tespit edilen işyeri, İlçe Zabıta Müdürlüğü ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verilmiştir.
 
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.