Maltepe'de Sokak ortasında kadın cinayeti

KADIN 05.06.2020 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2146+ kez okundu.
 

Maltepe'de Sokak ortasında kadın cinayeti

Maltepe'de Sokak ortasında kadın cinayeti Maltepe'de sokak ortasında bir kadın bıçakla vurularak öldürüldü. Katil zanlısının kadınına platonik aşık olduğu iddia edildi. Olay Maltepe Başıbüyük mahallesinde  saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi  bu sabah işe gitmek için evden çıkan Öz Büro İş Sendikası İstanbul 2 No’lu Şube Sekreteri ve Süreyyapaşa Eğt. Arş. Hastanesinin çalışanı Ayşegül Aktürk'ün Muharrem E. tarafından yolu kesildi. Çıkan tartışma sırasında Muharrem E. bıçakla Aktürk'e saldırmaya başladı.  2 çocuk annesi kadın aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı.Bağrışma sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı Aktürk, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bu arada Sesi duyan saldırganın kardeşleri Meryem ve Murat araya girmeye çalıştığı sırada ellerinden yaralandı. Saldırganda  aynı bıçakla kendini ağır şekilde yaraladı. Hastanede tedaviye alınan Aktürk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.  

Maltepe'de Sokak ortasında kadın cinayeti

Maltepe'de sokak ortasında bir kadın bıçakla vurularak öldürüldü. Katil zanlısının kadınına platonik aşık olduğu iddia edildi.

Olay Maltepe Başıbüyük mahallesinde  saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Eşinden boşanan ve 2 çocuk annesi  bu sabah işe gitmek için evden çıkan Öz Büro İş Sendikası İstanbul 2 No’lu Şube Sekreteri ve Süreyyapaşa Eğt. Arş. Hastanesinin çalışanı Ayşegül Aktürk'ün Muharrem E. tarafından yolu kesildi.
Çıkan tartışma sırasında Muharrem E. bıçakla Aktürk'e saldırmaya başladı.  2 çocuk annesi kadın aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı.Bağrışma sesini duyan vatandaşların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı Aktürk, ambulansla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Bu arada Sesi duyan saldırganın kardeşleri Meryem ve Murat araya girmeye çalıştığı sırada ellerinden yaralandı. Saldırganda  aynı bıçakla kendini ağır şekilde yaraladı.

Hastanede tedaviye alınan Aktürk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.