MALTEPE'DE YOKUŞTAN KAYAN KAMYONET GECEKONDUNUN ÇATISINA ÇARPTI

MAHALLELERİMİZ 05.09.2020 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2362+ kez okundu.
 

MALTEPE'DE YOKUŞTAN KAYAN KAMYONET GECEKONDUNUN ÇATISINA ÇARPTI

MALTEPE'DE YOKUŞTAN KAYAN KAMYONET GECEKONDUNUN ÇATISINA ÇARPTI Maltepe'de yokuş çıkarken kayan kamyonet demir bariyerleri parçalayarak gecekondunun çatısına çarptı.   Maltepe'de yokuş çıkarken kayan kamyonet demir bariyerleri parçalayarak gecekondunun çatısına çarptı. Kamyonet yaklaşık 10 metre kayarak durabilirken o sırada sokakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kamyonetin kayarak gecekondunun çatısına çarpması bir işyerinin kameralarına saniye saniye yansıdı. Kaza geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde Fındıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Bolat'ın kullandığı 67 LF 363 plakalı hurda yüklü kamyonet yokuşu çıkarken geri geri kaymaya başladı. Aracın kontrolünü kaybeden sürücü yaklaşık 10 metre kaydıktan sonra sokaktaki demir bariyeri parçalayarak bir gecekondunun çatısına çarptı. Kazada yaralanan ya da can kaybı yaşanmazken o sırada sokaktan araç ve yaya olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza nedeniyle kamyonette ve gecekondunun çatısında hasar oluştu. Kazanın ardından ihbar üzerine polis ekibi sevk edildi

MALTEPE'DE YOKUŞTAN KAYAN KAMYONET GECEKONDUNUN ÇATISINA ÇARPTI

Maltepe'de yokuş çıkarken kayan kamyonet demir bariyerleri parçalayarak gecekondunun çatısına çarptı.

 

Maltepe'de yokuş çıkarken kayan kamyonet demir bariyerleri parçalayarak gecekondunun çatısına çarptı. Kamyonet yaklaşık 10 metre kayarak durabilirken o sırada sokakta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kamyonetin kayarak gecekondunun çatısına çarpması bir işyerinin kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde Fındıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Bolat'ın kullandığı 67 LF 363 plakalı hurda yüklü kamyonet yokuşu çıkarken geri geri kaymaya başladı. Aracın kontrolünü kaybeden sürücü yaklaşık 10 metre kaydıktan sonra sokaktaki demir bariyeri parçalayarak bir gecekondunun çatısına çarptı. Kazada yaralanan ya da can kaybı yaşanmazken o sırada sokaktan araç ve yaya olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza nedeniyle kamyonette ve gecekondunun çatısında hasar oluştu. Kazanın ardından ihbar üzerine polis ekibi sevk edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.