Maltepe Engelli Meclisi EKPSS Kursu 

MAHALLELERİMİZ 11.02.2020 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 2406+ kez okundu.
 

Maltepe Engelli Meclisi EKPSS Kursu 

Maltepe Engelli Meclisi EKPSS Kursu  MALTEPE KENT KONSEYİ ENGELLİLER MECLİSİNİN YOĞUN ÇABALARIYLA E-KPSS HAZIRLIK KURSU BAŞLADI… Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi 6. Dönem Üyeleri, 30 Kasım 2019 günü yapılan seçimle  Tülay DÜZTAŞ başkanlığında başladıkları çalışmalara hızla devam etmekte. Maltepe’de yaşayan tüm dezavantajlılar için çalışmalar yapmanın yanı sıra gerek sosyal medya gerek Kent Konseyine yapılan başvurular gerekse yüz yüze kurulan temaslarla her başvurana elinden geldiğince destek olmaya çalışmaktadır.            Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi , engelli vatandaşların Engelli Kamu Personeli Sınavı’na hazırlanmak için geç dönemde yaptıkları başvurular da değerlendirilerek hızlıca hazırlık çalışmalarına başlandı. İlgili kurumlara başvurular yapılarak kursun yapılacağı yer ve öğretmeler organize edildi. 6 Şubat Perşembe günü, Maltepe Kaymakamlığı’na bağlı Gençlik Merkezi Binası’nda başlayan kurs 21 Nisan Salı gününe kadar devam edecektir. Kurs, kitapları ve kursiyerlerin ulaşımı tamamen ücretsiz olarak sağlanmaktadır.   Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi başkanı Tülay Düztaş yaptığı açıklamada;  Kursumuzun açılmasına katkılarından dolayı; Maltepe Kaymakamımız Sayın Meftun DALLI’ya, Maltepe İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Sayın Serkan SAĞBİLİ’ye, Maltepe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin AYDOĞDU’ya, Maltepe Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Korhan DEMİRKOL’a, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Salih KARA’ya, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sayın İsmail KOÇYİĞİT’e, Maltepe Halk Eğitim Müdürü Sayın Canip YOLAŞ’a, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu’na, Maltepe Kent Konseyi Başkanımız Sayın Ozan DEMİR’e ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Engelli Meclisimizi üyelerimize çok teşekkür ederiz. dedi

Maltepe Engelli Meclisi EKPSS Kursu 

MALTEPE KENT KONSEYİ ENGELLİLER MECLİSİNİN YOĞUN ÇABALARIYLA

E-KPSS HAZIRLIK KURSU BAŞLADI…

Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi 6. Dönem Üyeleri, 30 Kasım 2019 günü yapılan seçimle  Tülay DÜZTAŞ başkanlığında başladıkları çalışmalara hızla devam etmekte. Maltepe’de yaşayan tüm dezavantajlılar için çalışmalar yapmanın yanı sıra gerek sosyal medya gerek Kent Konseyine yapılan başvurular gerekse yüz yüze kurulan temaslarla her başvurana elinden geldiğince destek olmaya çalışmaktadır.

           Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi , engelli vatandaşların Engelli Kamu Personeli Sınavı’na hazırlanmak için geç dönemde yaptıkları başvurular da değerlendirilerek hızlıca hazırlık çalışmalarına başlandı. İlgili kurumlara başvurular yapılarak kursun yapılacağı yer ve öğretmeler organize edildi. 6 Şubat Perşembe günü, Maltepe Kaymakamlığı’na bağlı Gençlik Merkezi Binası’nda başlayan kurs 21 Nisan Salı gününe kadar devam edecektir. Kurs, kitapları ve kursiyerlerin ulaşımı tamamen ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

  Maltepe Kent Konseyi Engelli Meclisi başkanı Tülay Düztaş yaptığı açıklamada; 
Kursumuzun açılmasına katkılarından dolayı; Maltepe Kaymakamımız Sayın Meftun DALLI’ya, Maltepe İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Sayın Serkan SAĞBİLİ’ye, Maltepe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin AYDOĞDU’ya, Maltepe Gençlik Merkezi Müdürü Sayın Korhan DEMİRKOL’a, Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Salih KARA’ya, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Sayın İsmail KOÇYİĞİT’e, Maltepe Halk Eğitim Müdürü Sayın Canip YOLAŞ’a, Okullarda Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu’na, Maltepe Kent Konseyi Başkanımız Sayın Ozan DEMİR’e ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tüm Engelli Meclisimizi üyelerimize çok teşekkür ederiz. dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.