MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

YEREL YÖNETİMLER 07.11.2019 - 09:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1577+ kez okundu.
 

MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET   Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir'i ziyaret etti. Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar , Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ' in Maltepe'de görev yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Maltepe'nin aynı zamanda huzur ilçesi olduğunu ve bunda da en büyük paylardan birinin emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydettiler. "Hizmet etmeye geldik" diyen Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ' ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Maltepe halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti. Ziyarette  Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri Melek Köselerden,Adem Kaya,İsmail Dönmez,Burçin Eş,Ziya Ünker,Haşim Taş,İsmail Polat, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar ve Maltepe 1453 Spor Kulubü başkanı Cevdet Pirgaip katılım sağladılar.

MALTEPE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

 

Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir'i ziyaret etti.

Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri ve Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar , Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ' in Maltepe'de görev yapmasından dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, yeni görevinde başarılar dilediler. Maltepe'nin aynı zamanda huzur ilçesi olduğunu ve bunda da en büyük paylardan birinin emniyet teşkilatına ait olduğunu kaydettiler.

"Hizmet etmeye geldik" diyen Maltepe İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Aldemir ' ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Maltepe halkının huzur ve güvenliği için en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

Ziyarette  Maltepe Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir ve Yürütme Kurulu Üyeleri Melek Köselerden,Adem Kaya,İsmail Dönmez,Burçin Eş,Ziya Ünker,Haşim Taş,İsmail Polat, Maltepe Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Berham Kaçar ve Maltepe 1453 Spor Kulubü başkanı Cevdet Pirgaip katılım sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.