Maltepe Kent Konseyi basınla buluştu

YEREL YÖNETİMLER 06.11.2019 - 23:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1184+ kez okundu.
 

Maltepe Kent Konseyi basınla buluştu

Maltepe Kent Konseyi basınla buluştu Maltepe Kent Konseyi’nin yeni Yürütme Kurulu, bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Yeni yönetimin gazetecilerle tanışması amacıyla düzenlenen toplantıya ilçede ve ilçe dışında görev yapan gazeteciler katıldı Maltepe Kent Konseyi’nin çalışma ofisinin de bulunduğu Maltepe Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıya  Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Maltepe Basınının temsilcileri katıldı.   Oldukça sıcak sohbet havasında geçen bu buluşmada Gazetecilerin fikir ve önerilerini de Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Başkan  Ozan Demir güzel çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını, bu konuda gazetecilerden de destek beklediklerini kaydettiler.   DEMİR “BASIN ÇALIŞMA GRUBU EN KISA SÜREDE KURULACAK” Toplantıda ilk konuşmayı Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir yaptı. Kent Konseyi bünyesinde kurulacak olan Basın Çalışma Grubu ve Basın Çalışma Grubu Yönergesi hakkında bilgiler veren Ozan Demir, çalışma grubunu kısa süre içerisinde kurmayı amaçladıklarını anlattı. Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Demir  Kent Konseyi’nin çalışmalarından örnekler verdi, hedeflerini anlattı.  Toplantıya Sesimiz gazetesi,İstanbul Son Havadis Gazetesi, Haber Marmara Gazetesi,Hür Haber Gazetesi, Yeni Maltepe Gazetesi,Katılımcı Maltepe Gazetesi  temsilcileri katıldılar.Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi  

Maltepe Kent Konseyi basınla buluştu

Maltepe Kent Konseyi’nin yeni Yürütme Kurulu, bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya geldi. Yeni yönetimin gazetecilerle tanışması amacıyla düzenlenen toplantıya ilçede ve ilçe dışında görev yapan gazeteciler katıldı

Maltepe Kent Konseyi’nin çalışma ofisinin de bulunduğu Maltepe Belediyesi Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantıya  Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Maltepe Basınının temsilcileri katıldı.  

Oldukça sıcak sohbet havasında geçen bu buluşmada Gazetecilerin fikir ve önerilerini de Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Başkan  Ozan Demir güzel çalışmalara imza atacaklarına inandıklarını, bu konuda gazetecilerden de destek beklediklerini kaydettiler.  

DEMİR “BASIN ÇALIŞMA GRUBU EN KISA SÜREDE KURULACAK”

Toplantıda ilk konuşmayı Kent Konseyi Başkanı Ozan Demir yaptı. Kent Konseyi bünyesinde kurulacak olan Basın Çalışma Grubu ve Basın Çalışma Grubu Yönergesi hakkında bilgiler veren Ozan Demir, çalışma grubunu kısa süre içerisinde kurmayı amaçladıklarını anlattı.

Katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Başkan Demir  Kent Konseyi’nin çalışmalarından örnekler verdi, hedeflerini anlattı.  Toplantıya Sesimiz gazetesi,İstanbul Son Havadis Gazetesi, Haber Marmara Gazetesi,Hür Haber Gazetesi, Yeni Maltepe Gazetesi,Katılımcı Maltepe Gazetesi  temsilcileri katıldılar.Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.