Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

YEREL YÖNETİMLER 16.11.2019 - 22:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1783+ kez okundu.
 

Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimli olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda genel kurul üyelerinin oylarıyla Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Cansu Eren görevi Ceren Öztürk’den devraldı. Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 6. Seçimli olağan genel kurul toplantısı, Maltepe Kent Konseyi’nin çalışma ofisinin de bulunduğu Maltepe Belediyesi Dernekler Yerleşkesi Salonu’nda yapıldı. Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimli olağan genel kurul toplantısı Kent Konseyi başkanı Ozan Demir ve bir gurup yürütme kurulu üyesi katılamazken Başkan vekili Ziya Ünker ve yürütme kurulu üyesi Melek Köselerden ile Kadın Meclisi başkanı Sevda Arslan hazır bulundular. Kent Konseyi genel sekreteri Burçin Eş'in açılış konuşmasının ardından   Kent Konseyi Başkan Vekili Ziya Ünker  bir konuşma yaptı ve gençlere başarılar diledi.   Divan Kurulu Seçimi yapıldı.Divan başkanlığına Mert İnal,katip üyeliklere Deniz Bayat ve Hazal Eroğlu seçildiler. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongre çalışma ve faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Kongrede oy birliğiyle açık oylama kabul edildi.    YENİ BAŞKAN CANSU EREN OLDU Yapılan seçimler sonrası Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Eren başkan olurken, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Deniz Karagöz Koray Aydın Gökhun Gündeş Gizemnur Kablan Belgin Yılmaz Berk Yüksel Umutcan Sürücü Seda Gülen Alican Demirtaş Tarık Can Feyzioğlu Tunay Pembegül CANSU EREN KİMDİR ? '15 Ağustos 1994 doğumlu olan Cansu Eren, Doğuş Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü mezunudur. 2013 yılında Maltepe Belediyesi’nin projesi olan ‘’Uğur Böcekleri’’ projesi içinde aktif olarak çalışmıştır. Üniversiteye başladığı yıllarda DOU ETİK Öğrenci Kulübünü kurup 2015-2018 yılları arasında Kurucu Başkan & Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2014-2016 yılları arasında Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeliği görevini sürdürmüştür. 2016-2019 yılları arasında Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Sekreterlik görevini sürdürmüştür. 2017 yılında Assan Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans Departmanında üniversite stajını yapmıştır. 2018-2019(Şubat) yılları arasında Türkiye Kalite Derneği, KalDer Genel Merkezi'nde Üyelik Uzmanı/Yöneticisi görevinde aktif olarak çalışmıştır. Şubat 2019 yılında Spring Global Danışmanlık şirketinde Kurumsal İletişim Uzmanlığı(Freelance) görevine başlamış olup halen devam etmektedir. 2019 yılı içerisinde başlamış olduğu Anadolu Üniversitesi(AÖF)'nde Marka İletişim bölümüne devam etmektedir.'

Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nde yeni dönem

Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimli olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda genel kurul üyelerinin oylarıyla Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Cansu Eren görevi Ceren Öztürk’den devraldı.

Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 6. Seçimli olağan genel kurul toplantısı, Maltepe Kent Konseyi’nin çalışma ofisinin de bulunduğu Maltepe Belediyesi Dernekler Yerleşkesi Salonu’nda yapıldı. Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimli olağan genel kurul toplantısı Kent Konseyi başkanı Ozan Demir ve bir gurup yürütme kurulu üyesi katılamazken Başkan vekili Ziya Ünker ve yürütme kurulu üyesi Melek Köselerden ile Kadın Meclisi başkanı Sevda Arslan hazır bulundular.
Kent Konseyi genel sekreteri Burçin Eş'in açılış konuşmasının ardından   Kent Konseyi Başkan Vekili Ziya Ünker  bir konuşma yaptı ve gençlere başarılar diledi.   Divan Kurulu Seçimi yapıldı.Divan başkanlığına Mert İnal,katip üyeliklere Deniz Bayat ve Hazal Eroğlu seçildiler. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongre çalışma ve faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Kongrede oy birliğiyle açık oylama kabul edildi. 
 

YENİ BAŞKAN CANSU EREN OLDU

Yapılan seçimler sonrası Gençlik Meclisi Başkanı Cansu Eren başkan olurken, Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: Deniz Karagöz

Koray Aydın
Gökhun Gündeş
Gizemnur Kablan
Belgin Yılmaz
Berk Yüksel
Umutcan Sürücü
Seda Gülen
Alican Demirtaş
Tarık Can Feyzioğlu
Tunay Pembegül

CANSU EREN KİMDİR ?
'15 Ağustos 1994 doğumlu olan Cansu Eren, Doğuş Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik bölümü mezunudur. 2013 yılında Maltepe Belediyesi’nin projesi olan ‘’Uğur Böcekleri’’ projesi içinde aktif olarak çalışmıştır.
Üniversiteye başladığı yıllarda DOU ETİK Öğrenci Kulübünü kurup 2015-2018 yılları arasında Kurucu Başkan & Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmıştır. 2014-2016 yılları arasında Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyeliği görevini sürdürmüştür.
2016-2019 yılları arasında Maltepe Kent Konseyi Gençlik Meclisi Sekreterlik görevini sürdürmüştür.
2017 yılında Assan Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş.’de Finans Departmanında üniversite stajını yapmıştır. 2018-2019(Şubat) yılları arasında Türkiye Kalite Derneği, KalDer Genel Merkezi'nde Üyelik Uzmanı/Yöneticisi görevinde aktif olarak çalışmıştır.
Şubat 2019 yılında Spring Global Danışmanlık şirketinde Kurumsal İletişim Uzmanlığı(Freelance) görevine başlamış olup halen devam etmektedir. 2019 yılı içerisinde başlamış olduğu Anadolu Üniversitesi(AÖF)'nde Marka İletişim bölümüne devam etmektedir.'
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.