Maltepe'li  Öğrenciler Fenerbahçe Stadı'nda

ÇOCUK 19.11.2019 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1714+ kez okundu.
 

Maltepe'li  Öğrenciler Fenerbahçe Stadı'nda

Maltepe'li  Öğrenciler Fenerbahçe Stadı'nda İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Umudum Öğretmenim Projesi' kapsamında Maltepe’de eğitim ve öğretim gören 23 öğrenci Fenerbahçe Stadı'nı gezdi. Fenerbahçe ile Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen stat gezisi kapsamında öğrenciler ve öğretmenler Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nu gezdi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Nazlı Ercan, Simla Türker Bayazıt ve Mustafa Kemal Danabaş ile Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yetkilileri ile beraber stadı gezen öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Maltepe'li  Öğrenciler Fenerbahçe Stadı'nda

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Umudum Öğretmenim Projesi' kapsamında Maltepe’de eğitim ve öğretim gören 23 öğrenci Fenerbahçe Stadı'nı gezdi.

Fenerbahçe ile Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen stat gezisi kapsamında öğrenciler ve öğretmenler Fenerbahçe Ülker Stadyumu'nu gezdi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Esra Nazlı Ercan, Simla Türker Bayazıt ve Mustafa Kemal Danabaş ile Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübü yetkilileri ile beraber stadı gezen öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.