MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU

EĞİTİM 31.10.2019 - 09:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 778+ kez okundu.
 

MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU

  MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU   Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerin rehberliğinden yararlanmak amacıyla salon  basketbol,  branşında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası düzenlendi. Genel Müdürlüğün talimatı, uluslararası oyun kuralları ve spor federasyonlarının ilgili mevzuatı ve iş birliği çerçevesinde yapılan "Türkiye Öğretmenler Kupası" turnuvasına resmî ve özel okullarda görev yapan tüm öğretmenlerimiz katılabildi. Öğretmenlerin yalnızca bir branşta ve takımda yer alabileceği turnuva futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi olmak üzere 4 branşta yapıldı. Öğretmenler7-16 Ekim'de turnuvaya başvuruda bulunmaya davet eden Bakan  Ziya Selçuk, "Kaybedenin olmadığı, kalplerimizin aynı heyecanla attığı bir turnuva . Bütün meslektaşlarımızla aynı heyecanı yaşamak için Türkiye Öğretmenler Kupası'nda buluştuk" dedi. Turnuva için her ilçe merkezinde ayrı takımlar oluşturuldu. Turnuva sonunda ilk 3'te yer alan takımlara kupa, madalya ve başarı belgesi verildi. İllerinde ve bölgelerinde bir üst tura katılmaya hak kazanan takım oyuncuları ise il müdürlükleri tarafından madalya ile ödüllendirildi.  MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU Öğretmenler Kupası Bayanlar Basketbol müsabakalarında Beşiktaş  takımını finalde eleyerek birinci oldu.  il birincisi olan Maltepe'li bayan öğretmenlerimiz birincilik kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’dan aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

  MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU  

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü öğretmenler arasındaki iletişimi artırmak, birlik ve dayanışma duygularını geliştirmek, sporun önemini vurgulamak ve geniş kitlelere yayılmasında öğretmenlerin rehberliğinden yararlanmak amacıyla salon  basketbol,  branşında Türkiye Öğretmenler Kupası turnuvası düzenlendi.

Genel Müdürlüğün talimatı, uluslararası oyun kuralları ve spor federasyonlarının ilgili mevzuatı ve iş birliği çerçevesinde yapılan "Türkiye Öğretmenler Kupası" turnuvasına resmî ve özel okullarda görev yapan tüm öğretmenlerimiz katılabildi. Öğretmenlerin yalnızca bir branşta ve takımda yer alabileceği turnuva futsal, basketbol, voleybol ve masa tenisi olmak üzere 4 branşta yapıldı.

Öğretmenler7-16 Ekim'de turnuvaya başvuruda bulunmaya davet eden Bakan  Ziya Selçuk, "Kaybedenin olmadığı, kalplerimizin aynı heyecanla attığı bir turnuva . Bütün meslektaşlarımızla aynı heyecanı yaşamak için Türkiye Öğretmenler Kupası'nda buluştuk" dedi.

Turnuva için her ilçe merkezinde ayrı takımlar oluşturuldu.

Turnuva sonunda ilk 3'te yer alan takımlara kupa, madalya ve başarı belgesi verildi. İllerinde ve bölgelerinde bir üst tura katılmaya hak kazanan takım oyuncuları ise il müdürlükleri tarafından madalya ile ödüllendirildi.

 MALTEPE'Lİ ÖĞRETMEN BAYANLAR İL BİRİNCİSİ OLDU

Öğretmenler Kupası Bayanlar Basketbol müsabakalarında Beşiktaş 

takımını finalde eleyerek birinci oldu.  il birincisi olan Maltepe'li bayan öğretmenlerimiz birincilik kupasını İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı’dan aldılar. Öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.