Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oldu

YEREL YÖNETİMLER 17.12.2019 - 10:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1366+ kez okundu.
 

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oldu

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oldu Maltepe Belediye Meclisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin Hukuk Komisyonu’na havale edilmesinden sonra Hukuk Komisyonu karar verdi. Hazırlanan projenin kardeşlik protokolünü imzalamak üzere Maltepe'ye gelen Rize Fındıklı Belediye Başkanı  Ercüment Çervatoğlu  ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile  protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile kardeşlik köprüsü startı verilmiş oldu.       Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medeya üzerinden yaptığı açıklamada; Maltepe’den Fındıklı’ya kocaman bir kardeşlik köprüsü kurduk. Rize Fındıklı Belediyesi ile Maltepe’mizin kardeşlik protokolüne resmen imza attık. Karadeniz’in göz bebeği Rize’nin Fındıklı ilçesini halkı ile birlikte yöneten Başkan Ercüment Çervatoğlu ile dayanışma adına kocaman bir adım attık.    

Maltepe, Rize Fındıklı ile kardeş oldu

Maltepe Belediye Meclisi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Rize Fındıklı ilçesi ile kardeş belediye olunması noktasındaki teklifinin Hukuk Komisyonu’na havale edilmesinden sonra Hukuk Komisyonu karar verdi.

Hazırlanan projenin kardeşlik protokolünü imzalamak üzere Maltepe'ye gelen Rize Fındıklı Belediye Başkanı  Ercüment Çervatoğlu  ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile  protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile kardeşlik köprüsü startı verilmiş oldu.  
 
 
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç sosyal medeya üzerinden yaptığı açıklamada;
Maltepe’den Fındıklı’ya kocaman bir kardeşlik köprüsü kurduk.
Rize Fındıklı Belediyesi ile Maltepe’mizin kardeşlik protokolüne resmen imza attık. Karadeniz’in göz bebeği Rize’nin Fındıklı ilçesini halkı ile birlikte yöneten Başkan Ercüment Çervatoğlu ile dayanışma adına kocaman bir adım attık.  
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.