Maltepede temizlik seferberliği

YEREL YÖNETİMLER 19.11.2019 - 09:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:30 1291+ kez okundu.
 

Maltepede temizlik seferberliği

MALTEPEDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ Maltepe Belediyesi, ilçe genelindeki 1600’e yakın cadde ve sokakta temizlik seferberliği başlattı.  Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız verdi. Genel bir program çerçevesinde halktan gelen şikâyetleri değerlendiren ekipler, 1600’e yakın cadde ve sokakta temizlik seferberliği başlattı. 420’si yer altı, 2 bini plastik ve 4 bin 500’ü galvaniz konteyner olmak üzere ilçedeki 6 bin 920 konteynerde yıkama çalışması başlatan ekipler, sokakları da yıkamaya başladı. 2 vardiya halinde 8 personelle çalışan ekipler, ilk olarak Küçükyalı’da çalışmaya başladı. Ekipler program kapsamında diğer mahallelerde de çalışma yapacak.

MALTEPEDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Maltepe Belediyesi, ilçe genelindeki 1600’e yakın cadde ve sokakta temizlik seferberliği başlattı. 

Maltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik çalışmalarına hız verdi. Genel bir program çerçevesinde halktan gelen şikâyetleri değerlendiren ekipler, 1600’e yakın cadde ve sokakta temizlik seferberliği başlattı. 420’si yer altı, 2 bini plastik ve 4 bin 500’ü galvaniz konteyner olmak üzere ilçedeki 6 bin 920 konteynerde yıkama çalışması başlatan ekipler, sokakları da yıkamaya başladı. 2 vardiya halinde 8 personelle çalışan ekipler, ilk olarak Küçükyalı’da çalışmaya başladı. Ekipler program kapsamında diğer mahallelerde de çalışma yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve katilimcimaltepe.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.